55 woordenverhaal

SCHRIJFACTIVITEIT: VERHAAL IN 55 WOORDEN

“In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”. Dus een echt, afgerond prozaverhaal, met een begin, een midden en het liefst een verrassend eind en met één of meerdere personages , moet in exact 55 woorden, inclusief de titel, worden verteld. 

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

  • DEZE INZENDING:
  • Waardering
  • Hits
    335

Swag

Publicatie: | Niek de Greef

Verlegen computerspecialist verliest zijn iPad. Witteboordencrimineel rekruteert de romanticus. Achtervolgt door een reuzenvarken reist de Specialist de wereld rond. Een lieve punkster schiet te hulp. Hij injecteert Trojanen in Malakka, Durban, Peterhead, maar voorkomt een ramp. De duim van de Turk drukt zijn oog tot gazpacho. Zij kust zijn voorhoofd tussen Seattle en Pangai.

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
24.11.21
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Dit verhaal mist kop, romp en staart. Als het grappig is bedoeld, dan is het niet mijn soort humor. Het klinkt mij in de oren als ‘onder invloed geschreven.’
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Ewald Hagedorn 24.11.21
    Annemarie, mij klinkt het vooral in de oren als: puberaal. Persoonlijk vond ik dit stukje niet de moeite waard om te reageren.
24.11.21
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Is dit een verhaal?
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.