Klik op een van de onderwerpen voor meer informatie!

SCHRIJFACTIVITEIT: 55WOORDEN
Waarom een verhaal in exact 55 woorden (incl. titel)? Omdat de vorm ons dwingt te schrappen tot de essentie van wat we willen zeggen. “In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”, of anders gezegd, in weer een andere taal: “Less Is More.” Alleen fictie komt in aanmerking. Dus een echt, afgerond prozaverhaal, met een begin, een midden en het liefst een verrassend eind en met één of meerdere personages , moet in exact 55 woorden, inclusief de titel, worden verteld. 
 
OOK MEEDOEN?
Tekst inzenden:
Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Door, na eerst in te loggen op JE VERHAAL/GEDICHT INZENDEN te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
JE VERHAAL/GEDICHT INZENDEN

Eerst inloggen s.v.p.!

WAARDERING
HITS
427
AANGEPAST: 10-08-2020

Commentaar en/of waardering voor dit artikel:

Het is niet toegestaan eigen werk zelf een waardering te geven!
19.08.20
Graag je feedback a.u.b.:
Zeer leuk verhaaltje. Uit het leven gegrepen sprookje.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
 • Louise van der Hee 14.10.20
  Dank je wel, Rudy.
  Sorry dat ik nu pas reageer, maar zie net pas jouw feedback en waardering.
  Ik ben er erg blij mee. Gr. Louise
10.08.20
Graag je feedback a.u.b.:
Een compleet verhaaltje in 55 woorden, erg leuk! Alleen snap ik niet helemaal wat het beertje, het konijntje en de wolf nu precies met elkaar te maken hebben. Het beertje mag komen omdat het konijntje zo lief is?
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
 • Louise van der Hee 10.08.20
  Hi Anneke, dank je wel voor je opbouwende feedback. Ik begrijp de verwarring.
  Beertje is de naam van het konijntje en het kleine meisje schrikt van mijn opmerking dat het konijntje om op te eten is. ( doelend opdat ik hem zo lief vind) Ze schrikt en denkt aan de sprookjes waar een wolf in voor komt. Ben ik dan die wolf? Arm kind, denk ik en begin te mopperen op de boze wolf. Het is best lastig om in exact 55 woorden een pakkend verhaal te schrijven, maar ik blijf oefenen. Groetjes Louise