Klik op een van de onderwerpen voor meer informatie!

SCHRIJFACTIVITEIT: 55WOORDEN
Waarom een verhaal in exact 55 woorden (incl. titel)? Omdat de vorm ons dwingt te schrappen tot de essentie van wat we willen zeggen. “In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”, of anders gezegd, in weer een andere taal: “Less Is More.” Alleen fictie komt in aanmerking. Dus een echt, afgerond prozaverhaal, met een begin, een midden en het liefst een verrassend eind en met één of meerdere personages , moet in exact 55 woorden, inclusief de titel, worden verteld. 
 
OOK MEEDOEN?
Tekst inzenden:
Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Door, na eerst in te loggen op JE VERHAAL/GEDICHT INZENDEN te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
JE VERHAAL/GEDICHT INZENDEN

Eerst inloggen s.v.p.!

WAARDERING
HITS
281
AANGEPAST: 17-05-2021

Commentaar en/of waardering voor dit artikel:

Het is niet toegestaan eigen werk zelf een waardering te geven!
22.05.21
Graag je feedback a.u.b.:
Leuke twist
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
19.05.21
Graag je feedback a.u.b.:
Ok, al begrijp ik niet dat hij hierdoor zaken ruikt.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • W.J. (Hans) Villerius 20.05.21
    Tja Lars, wil de ondernemer zijn feestelijke middag niet laten bederven door een onaangename scène? Of hoopt hij volgende week via opa de hand te leggen op verkoopbare rommel van een peuter? Wie zal het zeggen binnen de grenzen van een 55woordenverhaal? (In de schimmige wereld van de kunsthandel gebeuren soms raadselachtige dingen.)