55 woordenverhaal

SCHRIJFACTIVITEIT: VERHAAL IN 55 WOORDEN

“In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”. Dus een echt, afgerond prozaverhaal, met een begin, een midden en het liefst een verrassend eind en met één of meerdere personages , moet in exact 55 woorden, inclusief de titel, worden verteld. 

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Sociale vrouwen

Publicatie: | Lars Tanesy
Ergens onderweg zag ik Kris staan. Hij verving de linkerachterband van zijn auto. Pas toen ik me realiseerde dat hij voor Club Jaguar stond, herinnerde ik me wat voor kreng zijn vrouw Josee was.
Ik passeer opnieuw langs de Club. Nu staat er een elektrische rolstoel geparkeerd.
Hoeren zijn toch relatief sociale vrouwen.

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
20.07.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Ha Lars, nog hartelijk dank voor je kritische kanttekeningen bij mijn vorige inzending. In ruil daarvoor hier mijn commentaar op Sociale vrouwen (waarmee je liefdeszusters schijnt te bedoelen- niet te verwarren met liefdezusters): Ik verbaas me erover, dat je in het eerste deel van je tekst in de onvoltooid verleden tijd schrijft en in het tweede in de onvoltooid tegenwoordige tijd. Is dat opzettelijk gebeurd? In de 3e regel gebruik je een niet-bestaande uitdrukking: langspasseren. Passeren is volgens mij voldoende. (Vergelijk optelefoneren in plaats van telefoneren.) De slotsom is mij niet geheel duidelijk: Zijn prostituees sociaal, omdat ze ook geld van gehandicapten accepteren? En als de rolstoel van een klant is, hoe verplaatst die zich dan binnen het etablissement? Drie welverdiende sterren voor het genoegen om met jou van gedachten te wisselen plus alvast eentje voor je volgende verhaal.
Show more
1 van de 2 lezers vond deze review nuttig
  • Lars Tanesy 20.07.22
    Of sekswerkers voor gehandicapten sociaal zijn? De civilisatiegraad van een samenleving hangt samen met de manier waarmee ze omgaan met gehandicapten. De neanderthalers, die hun gehandicapten samen met de rest van de nederzetting een begraafplaats gaven, stonden dus verder dan de nazi's, die gehandicapten massaal vermoordden.

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.