We nodigen je graag uit om je mening te geven over deze publicatie. Dat is mogelijk door een commentaar van jou toe te voegen en/of door een waardering te geven. Klik hieronder s.v.p. op het gewenste item!

 • Jouw commentaar toevoegen? Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Dat is mogelijk in de tekstbalk

  Voeg hier je commentaar toe...
  You are a guest ( Sign Up ? )
  or post as a guest
  Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

  Wees de eerste om commentaar te geven.

  04.04.22
  Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
  wel een aardig verhaal zeg maar ik heb andere humor Annemarie, ik geef je drie sterren
  Show more
  0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Pinky Fitzgerald 04.04.22
   Beste Harry,

   Humor is inderdaad een lastig iets. Ik doe eenmaal mijn zegje: beoordeel het werk op schijverspunt niet op persoonlijke smaak/gevoel voor humor, maar kijk kritisch of het stuk goed geschreven is en niet geheel en al onbelangrijk: staan er geen spelfouten in. Ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat je waarschijnlijk dit commentaar bij mijn stuk 'gelegenheid' had willen schrijven, maar dat is een aanname. Ik word trouwens nooit vrolijk als mensen mij niet terugbetalen.
   Fijne avond.

   Pinky

   Ps Annemarie, ik wacht nog steeds op mijn geld. Je mag ook in natura betalen.
   • Pinky Fitzgerald 06.04.22
    @Bert Beste Bert,

    Het is jouw goed recht om dat te vinden. Het woord 'ongepast' is echter niet helemaal op zijn plaats. Ik zou het graag omschreven zien als een grap die niet goed gevallen is n.a.v. een commentaar van Annemarie op een verhaal van mij.
    De gevatte reactie waar ik op gehoopt had bleef helaas uit.


    Fijne dag, Bert

    Groet Pinky   • Bert Vermeer 06.04.22
    Beste Pinky,
    Ik heb je verhaal met plezier gelezen en kan me vinden in je commentaar, maar ik vind de ps ongepast.
   • Pinky Fitzgerald 05.04.22
    @Annemagenta Nergens over, Annemarie. Het is een GRAP. Beste lezers: Annemarie heeft nog nooit een stuiver van mij geleend. Ik heb haar ook niet aangezet tot sexuele activiteiten. Zo, dat is opgelost. Kunnen we allemaal weer door met ademhalen.
   • Annemarie Steenbergen 04.04.22
    Sorry, waar heb jij het over?
  • Annemarie Steenbergen 04.04.22
   Ingrid, dit verhaal is Pinky Fitzgerald
  03.04.22
  Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
  En zo gaat dat ja: vanavond, morgen, later, straks… nooit
  Show more
  0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  Je kunt ook een waardering geven voor deze publicatie!
 • Graag jouw waardering voor de kwaliteit van deze inzending: 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.
  Schrijf een commentaar
  PLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVE
   
  Je kunt ook een commentaar toevoegen voor deze publicatie!
 • Toelichting

  Op Schrijverspunt kun je in principe bij elke publicatie, d.m.v. een commentaar en/of een waardering, je mening geven. Alleen als een auteur feedback niet op prijs stelt is de mogelijkheid niet zichtbaar. De praktijk heeft geleerd dat de meeste auteurs feedback op prijs stellen. We nodigen je dan ook graag uit om je mening te geven over een publicatie. Dat is op twee manieren mogelijk:

  Commentaar

  Je kunt jouw commentaar geven op een publicatie of reageren op een ander commentaar of reactie.
  • Je kunt jouw commentaar toevoegen in de tekstbalk (Voeg hier je commentaar toe...) van het blok commentaar. Je commentaar is dan direct zichtbaar. Bij je commentaar kun je b.v. ook een emoji toevoegen.
  • Wil je een reactie toevoegen bij een ander commentaar of reactie? Klik dan bij het betreffende commentaar op 'Reageer'. ook dan verschijnt er een mogelijkheid om je tekst toe te voegen.
  • Elk commentaar is welkom. Dus geef gerust aan als je de publicatie met plezier hebt gelezen, maar ook opmerkingen over de stijl en het taalgebruik van de publicatie worden op prijs gesteld. Een mooie manier voor auteurs om eigen schrijfwerk te verbeteren.
  Commentaren of reacties lezen.
  • Bij elke publicatie kun je de commentaren of reacties lezen. Op de homepagina is daarnaast ook nog eens een overzicht van de actuele commentaren/reacties te vinden.
  • Wil je een bericht ontvangen van nieuwe commentaren/reacties dan kun je dat bovenin het blok Commentaar aangeven bij 'Ontvang een bericht bij nieuwe commentaren' of als je zelf een commentaar of reactie geeft.
  • Wil je alleen de commentaren zien bij een publicatie en geen reacties daarop? Klik dan bovenin het blok Commentaar op 'Inklappen alles'.
  Voorwaarden:
  Schrijvers en dus ook wij stellen een commentaar bij een publicatie erg op prijs. We proberen daarbij de mogelijkheid op Schrijverspunt om feedback te geven liefst zonder regels te laten. Dat vraagt alleen soms wat tolerantie en misschien wat invoelingsvermogen voor de ander. Samengevat respecteer elkaar.
  Is een commentaar of reactie volgens jou ongepast? Door met je muis over het commentaar of de reactie te gaan verschijnt er rechts een vlaggetje. Klik daar op om dit te melden bij websitebeheer.

  Waardering:

  Je kunt  commentaar geven op een publicatie, maar het is ook mogelijk om een waardering in cijfers te geven. Bij een waardering gaat om een beoordeling door jou van de kwaliteit van de publicatie. Je kunt kiezen uit 5 mogelijkheden om op te stemmen. 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.  De waardering is anoniem.
Hits: 522
Lekkerboek voor betaalbaar leesplezier
Tweedehands boeken
Nu opruiming!

Isolde Boers en Ilena Saturay: De legende van de waterdraak

- Klik hier!-

Meer publicaties lezen of zelf meedoen aan een schrijfactiviteit?

Klik op een van de mogelijkheden.