55 woordenverhaal

SCHRIJFACTIVITEIT: VERHAAL IN 55 WOORDEN

“In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”. Dus een echt, afgerond prozaverhaal, met een begin, een midden en het liefst een verrassend eind en met één of meerdere personages , moet in exact 55 woorden, inclusief de titel, worden verteld. 

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Schoolleven

Publicatie: | Eric Deprez

Die schele rosse medeleerlinge pesten, dat is riskant. Maar het nieuwe leraresje, onderbetaald, niet deugend voor een job van niveau, is lekkere koek. Ongestraft omdat we minderjarig en onaanraakbaar zijn. De directie, onbekwaam en politiek aangesteld, kijkt weg. Ma in het schoolbestuur plaatst desnoods haar woordje. Daar komt uiteindelijk de huilbui. Dolle pret gegarandeerd!

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
22.03.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Ik vind het geen verhaal en de ondertoon onplezierig. Ik heb betere van je gezien Eric.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Eric Deprez 23.03.22
    Literatuur is nog iets anders dan de wereld oppoetsen. Beschouw het als een boodschap uit het buitenland (het Sicilië van het Noorden).

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.