55 woordenverhaal

SCHRIJFACTIVITEIT: VERHAAL IN 55 WOORDEN

“In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”. Dus een echt, afgerond prozaverhaal, met een begin, een midden en het liefst een verrassend eind en met één of meerdere personages , moet in exact 55 woorden, inclusief de titel, worden verteld. 

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Ruimte voor nieuw beleid

Publicatie: | Bennie Sieverink

De campagnes om gezonder te leven dragen bij aan de toenemende vergrijzing. Daardoor dreigt de ouderenzorg onbetaalbaar te worden.
Wij willen hier iets aan doen, en ook willen wij het besteedbaar inkomen van onze ouderen verbeteren. Daarom stellen wij voor de accijns op alcohol en tabak af te schaffen voor zestigplussers.

 

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
17.12.21
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Grappig stukje tekst. Al schijnen de nog rokende, alcoholdrinkende ouderen van tegenwoordig van het "onkruid-vergaat-niet"-soort te zijn dus ik vrees dat het weinig oplost....
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
17.12.21
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Hahaha. Geweldige oplossing.😂
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.