55 woordenverhaal

SCHRIJFACTIVITEIT: VERHAAL IN 55 WOORDEN

“In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”. Dus een echt, afgerond prozaverhaal, met een begin, een midden en het liefst een verrassend eind en met één of meerdere personages , moet in exact 55 woorden, inclusief de titel, worden verteld. 

Klik voor meer schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker (lid zijn is niet noodzakelijk) kan een reactie geven! Schrijvers stellen vooral je tips en opmerkingen op prijs.
25.05.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Leuk bedacht, Herscho. Een goede reden om te blijven liggen. In Amsterdam is de vuilnisbak trouwens ± 45 jaar geleden uit het straatbeeld verdwenen en vervangen door de vuilniszak. Ik weet niet hoe dat bij jou in de VS is ☺
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Herscho Duds 25.05.22
    Veel dank Ewald. Hier sleep ik de bak naar de straat; trouwens net zo als bij mijn (zo af en toe) thuis in Oost-Nederland. Dat van Amsterdam weet ik, ik kom daar regelmatig, vind dat toch wel een rommeltje.
    • Ewald Hagedorn 25.05.22
      De meeste zakken verdwijnen in containers tegenwoordig. De rommel wordt vooral veroorzaakt omdat mensen hun grog vuil te pas en te onpas daarnaast zetten, i.p.v. alleen op de daarvoor bedoelde dagen.
21.05.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Leuk, Herscho!
Vroeg wakker worden is inderdaad heel wat anders dan vroeg opstaan.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.