Klik op een van de onderwerpen voor meer informatie!

SCHRIJFACTIVITEIT: 55WOORDEN
Waarom een verhaal in exact 55 woorden (incl. titel)? Omdat de vorm ons dwingt te schrappen tot de essentie van wat we willen zeggen. “In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”, of anders gezegd, in weer een andere taal: “Less Is More.” Alleen fictie komt in aanmerking. Dus een echt, afgerond prozaverhaal, met een begin, een midden en het liefst een verrassend eind en met één of meerdere personages , moet in exact 55 woorden, inclusief de titel, worden verteld. 
 
OOK MEEDOEN?
Tekst inzenden:
Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Door, na eerst in te loggen op JE VERHAAL/GEDICHT INZENDEN te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
JE VERHAAL/GEDICHT INZENDEN

Eerst inloggen s.v.p.!

WAARDERING
HITS
450
AANGEPAST: 18-03-2021

Commentaar en/of waardering voor dit artikel:

Het is niet toegestaan eigen werk zelf een waardering te geven!
18.03.21
Graag je feedback a.u.b.:
Historische wijsheid. 😁
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
18.03.21
Graag je feedback a.u.b.:
Is dat nu een verhaal?
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Gerda ter Haar 30.03.21
    Opoe's story heeft naar mijn idee wel een begin, midden en een eind al zijn ze niet in drie zinnen verpakt. Dat u, ondanks dat het voor u nog een vraag is of het een verhaal is, zo'n lage ranking geeft kan liggen aan het feit dat u zich niet verbonden voelt met opoe of wat opoe zegt. Het is voor u duidelijk geen spiegelpersonage. Dat dat kon heb ik me niet gerealiseerd bij het schrijven.