Voor schrijvers, door schrijvers

55 woordenverhaal

Waarom een verhaal in 55 woorden? Omdat de vorm ons dwingt te schrappen tot de essentie van wat we willen zeggen. “In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”, of anders gezegd, in weer een andere taal: “Less Is More.”
Alleen fictie. Dus een echt, afgerond prozaverhaal, met een begin, een midden en het liefst een verrassend eind en met één of meerdere personages , moet in 55 woorden worden verteld.
Aantal gepubliceerde inzendingen: 563
Klik op de profielnaam of -afbeelding van de schrijver voor meer informatie en een overzicht van zijn/haar schrijfactiviteiten.

Opnieuw en opnieuw

| R Veel&weinig
Opnieuw ontwaakt pakt de beschadigde man zijn camera en filmt zijn kinderen. Die negeren en minachten hem omdat hij nog steeds blijft zwijgen over de onverwachte dood  van hun geliefde moeder. Spoedig vergeet de man  zijn kinderen weer en gaat hij met zijn camera opnieuw hoopvol op zoek naar een glimlach van zijn overleden vrouw.
Dit artikel delen?

Graag je mening (waardering en/of commentaar) over deze inzending.
Schrijvers stellen je waardering en/of commentaar bij een artikel erg op prijs!

Je waardering voor een artikel

Hits: 446

4.335

(De gemiddelde waardering is 4.3 door 3 stem(-men)

Reacties   

# RE: Opnieuw en opnieuw Lieven Vandekerckhove 31-03-2020 11:55
Ontroerend mooi!

Login of registreer (gratis) om een reactie te plaatsen

Misschien wil je de volgende inzending ook wel lezen...

Paasvuur

Geschreven door Robert Beernink. Geplaatst in Column.
De ene brand is de andere niet. De wereld rouwt om de enorme schade aan de Notre-Dame de Paris. Tot opluchting van de gelovigen konden de daar bewaarde drie relikwieën van ...
Actuele Top 3 van deze rubriek

Moffenhoer

12, mrt, 2020 Monique Cunnen

Eén ding is zeker

03, apr, 2020 Vera Bijma
 
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen door bezoekers. Door een waardering (1-5 sterren) te geven bepaal jij dus mede de continuïteit in publicatie van een inzending!