55 woordenverhaal

SCHRIJFACTIVITEIT: VERHAAL IN 55 WOORDEN

“In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”. Dus een echt, afgerond prozaverhaal, met een begin, een midden en het liefst een verrassend eind en met één of meerdere personages , moet in exact 55 woorden, inclusief de titel, worden verteld. 

Klik voor meer schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Ontkleed door grootmachten

Publicatie: | Louisa Weijenbergh

‘Jij bent de baas. Echt! Je hebt gewonnen maar help alsjeblieft!’

Te laat. Hij is weg en klamme verteerde lappen zijn álles wat ik nog bezit. Geen kussen. Geen dekens. Ik voel me naakt, kwetsbaar, vernederd. Ik bén naakt, kwetsbaar en vernederd. Hoe kon het zó uit de hand gelopen zijn? 

Klote multinationals.

 

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker (lid zijn is niet noodzakelijk) kan een reactie geven! Schrijvers stellen vooral je tips en opmerkingen op prijs.
12.02.21
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Dit stuk klinkt mooi maar ik begrijp de clue niet helemaal. Je kan wel goed poëtisch schrijven!
Show more
1 van de 1 lezers vond deze review nuttig
  • Louisa 14.02.21
    Dank je wel voor je feedback Anita. Het is mijn bedoeling geweest op één metaforische manier te beschrijven dat het als éénling nooit lukt om te vechten tegen het systeem, je zult uitgekleed achterblijven.

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.