55 woordenverhaal

SCHRIJFACTIVITEIT: VERHAAL IN 55 WOORDEN

“In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”. Dus een echt, afgerond prozaverhaal, met een begin, een midden en het liefst een verrassend eind en met één of meerdere personages , moet in exact 55 woorden, inclusief de titel, worden verteld. 

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Ongehoord

Publicatie: | Linda Tiemens

Ze liggen midden op de weg. Hun houding spreekt boekdelen; open, bloot en kwetsbaar. Smachtend en wachtend, totdat iemand hen opmerkt. Tevergeefs.. Ongehoord en ongezien kwijnen ze langzaam weg, om uiteindelijk in vergetelheid te geraken. Dit is het tragische lot van miljoenen verhalen wereldwijd. Ze liggen op straat, maar toch worden ze nooit verteld. 

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
10.03.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Zo waar.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
28.02.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Mooi!
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.