55 woordenverhaal

SCHRIJFACTIVITEIT: VERHAAL IN 55 WOORDEN

“In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”. Dus een echt, afgerond prozaverhaal, met een begin, een midden en het liefst een verrassend eind en met één of meerdere personages , moet in exact 55 woorden, inclusief de titel, worden verteld. 

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Oneerbaar voorstel

Publicatie: | Annemarie Steenbergen

Mama en ik waren ooit in Tunesië. Als blondine was ik daar gewild. Iemand bood mijn moeder honderd kamelen aan in ruil, maar dat wilde ze, uiteraard, niet. Toen mijn vader dát hoorde grapte hij: ’waarom niet? Goeie deal toch?’ Waarop mijn moeder droog zei: ‘die honderd kamelen pasten niet in het vliegtuig.’

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
11.09.20
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Haha, deze is zeer scherp, Annemarie. Knap weer.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
10.09.20
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Leuk 55w-stukje, Annemarie. Honderd kamelen nog wel, tjonge ...☺

Anderhalf jaar geleden schreef ikzelf een vijfdelige (fictieve) serie - Een onvergetelijke vakantie - op de website 120 woorden. In deel drie kon ik mijn echtgenote ruilen voor slechts één kameel en twaalf geiten.

https://120w.nl/2019/een-onvergetelijke-vakantie-3-5/
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.