Voor schrijvers, door schrijvers

55 woordenverhaal

Waarom een verhaal in 55 woorden? Omdat de vorm ons dwingt te schrappen tot de essentie van wat we willen zeggen. “In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”, of anders gezegd, in weer een andere taal: “Less Is More.”
Alleen fictie. Dus een echt, afgerond prozaverhaal, met een begin, een midden en het liefst een verrassend eind en met één of meerdere personages , moet in 55 woorden worden verteld.
Aantal gepubliceerde inzendingen: 563
Klik op de profielnaam of -afbeelding van de schrijver voor meer informatie en een overzicht van zijn/haar schrijfactiviteiten.

Niet naar huis

| Karin de Rooij

Het is me weer niet gelukt. Ik had me nog zo voorgenomen dat ik het vanavond anders zou doen. Op tijd naar huis toe gaan, niet teveel drinken, geen acht slaan op leuke mannen, alleen chillen, wat dansen en wat toekijken. Maar helaas, de nacht was net zo kort als de rok die ik droeg.

Dit artikel delen?

Graag je mening (waardering en/of commentaar) over deze inzending.
Schrijvers stellen je waardering en/of commentaar bij een artikel erg op prijs!

Je waardering voor een artikel

Hits: 294

(De gemiddelde waardering is 5 door 2 stem(-men)

Login of registreer (gratis) om een reactie te plaatsen

Misschien wil je de volgende inzending ook wel lezen...

De olifant in onze bovenkamer

Geschreven door Hans Van Battel. Geplaatst in Column.
Is het niet merkwaardig dat vooral erudiete, en vaak intellectuele mensen denken een soort allesomvattende (en eventueel eclectische) keuze te moeten maken in de tot nu...
Meer lezen van Karin de Rooij ?
Actuele Top 3 van deze rubriek

Moffenhoer

12, mrt, 2020 Monique Cunnen

Eten

15, mrt, 2020 Ella Rombouts
 
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen door bezoekers. Door een waardering (1-5 sterren) te geven bepaal jij dus mede de continuïteit in publicatie van een inzending!