Voor schrijvers, door schrijvers

55 woordenverhaal

Waarom een verhaal in 55 woorden? Omdat de vorm ons dwingt te schrappen tot de essentie van wat we willen zeggen. “In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”, of anders gezegd, in weer een andere taal: “Less Is More.”
Alleen fictie. Dus een echt, afgerond prozaverhaal, met een begin, een midden en het liefst een verrassend eind en met één of meerdere personages , moet in 55 woorden worden verteld.
Aantal gepubliceerde inzendingen: 570
Klik op de profielnaam of -afbeelding van de schrijver voor meer informatie en een overzicht van zijn/haar schrijfactiviteiten.

Mijn kamer

| Kiomi Witte
Vanuit mijn kamer kan je heel New York zien. Wanneer het donker is, kijk ik uit mijn raam. Het enige wat licht geeft zijn de lichtjes van buiten. Voor ik ga slapen sta ik altijd voor het raam. Zelfs in de Stad Die Nooit Slaapt zijn er mensen die de nacht slapend doorbrengen.
Dit artikel delen?

Graag je mening (waardering en/of commentaar) over deze inzending.

Hits: 295

(De gemiddelde waardering is 0 door stem(-men)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Misschien wil je de volgende inzending ook wel lezen...

Rat

Geschreven door Monique Cunnen. Geplaatst in 55 woordenverhaal.
Opa ligt opgebaard. Het is alsof hij zo wakker kan worden en haar op schoot zal trekken. Ze voelt zijn eeltige handen weer onder haar jurkje. 'Hij was zo'n schat. Echt een ...
Meer lezen van Kiomi Witte ?
Actuele Top 3 van deze rubriek

Knuffels tegoed

16, apr, 2020 Connie van Vuuren

Afvalverwerking

26, apr, 2020 Connie van Vuuren

FEEDBACK

Schrijvers stellen je waardering en/of commentaar bij een artikel erg op prijs!
 
-
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen door bezoekers. Door een waardering (1-5 sterren) te geven bepaal jij dus mede de continuïteit in publicatie van een inzending!