Voor schrijvers, door schrijvers

55 woordenverhaal

Waarom een verhaal in 55 woorden? Omdat de vorm ons dwingt te schrappen tot de essentie van wat we willen zeggen. “In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”, of anders gezegd, in weer een andere taal: “Less Is More.”
Alleen fictie. Dus een echt, afgerond prozaverhaal, met een begin, een midden en het liefst een verrassend eind en met één of meerdere personages , moet in 55 woorden worden verteld.
Aantal gepubliceerde inzendingen: 563
Klik op de profielnaam of -afbeelding van de schrijver voor meer informatie en een overzicht van zijn/haar schrijfactiviteiten.

Mijn Baby

| Anna Lascaris
Nog steeds kijk in het wiegje waar ze lag. Zo lief en onschuldig. Zij heeft het niet van mijn alcoholverslaving kunnen winnen. Leeg is mijn leven en vol is de fles. Met liefde breng ik die naar mijn mond en drink met grote teugen. Net zoals mijn baby mijn borst leegzoog. Ik huil.
Dit artikel delen?

Graag je mening (waardering en/of commentaar) over deze inzending.
Schrijvers stellen je waardering en/of commentaar bij een artikel erg op prijs!

Je waardering voor een artikel

Hits: 999

4.65

(De gemiddelde waardering is 4.6 door 5 stem(-men)

Login of registreer (gratis) om een reactie te plaatsen

Misschien wil je de volgende inzending ook wel lezen...

Drivers license

Geschreven door Diane Thone. Geplaatst in Blog.
Rijden naar White Sands NP en Carlsbad Caverns was een eentonige bedoening ,het was een lange rit en hoe gaat dat ,je gedachten dwalen af en je aandacht verslapt ,mijn man ...
Actuele Top 3 van deze rubriek

Moffenhoer

12, mrt, 2020 Monique Cunnen

Eten

15, mrt, 2020 Ella Rombouts
 
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen door bezoekers. Door een waardering (1-5 sterren) te geven bepaal jij dus mede de continuïteit in publicatie van een inzending!