1 post
 • images/deelname/55_woorden.jpg
  Waarom een verhaal in exact 55 woorden (incl. titel)? Omdat de vorm ons dwingt te schrappen tot de essentie van wat we willen zeggen. “In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”, of anders gezegd, in weer een andere taal: “Less Is More.” Alleen fictie komt in aanmerking. Dus een echt, afgerond prozaverhaal, met een begin, een midden en het liefst een verrassend eind en met één of meerdere personages , moet in exact 55 woorden, inclusief de titel, worden verteld.
  Klik op SCHRIJFACTIVITEITEN (tabs hieronder) voor alle mogelijkheden!
  1070 gepubliceerde inzendingen
 • Tekst opsturen:
  Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Alleen door eerst in te loggen en op de knop hieronder te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
  Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
 • De publicatievoorwaarden
  • Inzendingen dienen te voldoen aan de voorwaarden zoals aangegeven bij de betreffende schrijfactiviteit, Nederlandstalig en van voldoende kwaliteit (grammaticaal en inhoudelijk) te zijn. We accepteren geen afbeeldingen van een tekst, maar alleen de daadwerkelijke tekst!
  • Agressieve, onwettelijke, lasterlijke, racistische, misleidende of anderszins ongepaste of irrelevante bijdragen, naar interpretatie van de redactie, zijn niet toegestaan. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen, zonder opgave van redenen, niet te publiceren, resp. te verwijderen.
  • De auteursrechten van een inzending blijven te allen tijde bij de inzender. Schrijverspunt brengt geen wijzigingen aan in de tekst.
  • Inzenders mogen geen door rechten beschermde teksten of afbeeldingen plaatsen.
  • Het plaatsen van persoonlijke informatie zonder toestemming van de redactie (zoals e-mailadressen, website en/of telefoonnummers) is niet toegestaan evenals teksten, advertenties en links van promotionele dan wel commerciële aard.
  • De redactie is niet aansprakelijk voor de gevolgen, juridisch of in andere zin, van de activiteiten van leden op Schrijverspunt, noch in Nederland, noch daarbuiten. De inzender blijft als enige verantwoordelijk en aansprakelijk voor de inhoud van zijn/haar bericht(en).
  • Bij inzending hanteert Schrijverspunt de actuele privacyregels. Onze privacyverklaring is onderaan op elke pagina te vinden.
  • We publiceren een inzending in principe een jaar lang op onze website. Voor plusleden is die periode langer.
  • Door het insturen van je schrijfactiviteit stem je in met deze voorwaarden.

   

Publicatie: 19-03-2021

Hits: 233

Als een auteur geen behoefte heeft aan feedback verschijnt er geen mogelijkheid voor reacties.

Miedag op lampen met hondensokjes. (Niet dat water

Aangepast: 19-03-2021
Die in geval geen inzicht, rechtvaardigheid, kennis, recht en oprechtheid verleend. "Wat wil e nog meer koektrommel?"; ....hizzz er maar in 1, waarschijnliijk. Nou, goed dan, zolang het is opgebouwd bestaat en blijft bestaan uit, inzicht, rechtvaaardigheid, recht en oprechtheid. Ja, ja het zat er in dat het er in zat. Goedemiddag.
Ook jouw mening is hier welkom!

Reacties:

19.03.21
Feedback:
Geen touw aan vast te knopen. Christald kun je uitleggen waarom je dit schrijft? Ik zag namelijk meer van die niet te begrijpen stukjes van je. Of het ligt aan mij natuurlijk....
Show more
 • Annemarie Steenbergen 19.03.21
  Nee hoor John dat ligt niet aan jou. Ik vraag me ook af wat Christald met zijn stukjes wil zeggen.
19.03.21
Feedback:
Ik begrijp het niet. Maar het zal wel aan mij liggen.
Show more

Meer van deze auteur:

Titel:Hits:Waardering:Link:
Oh, Linke en Bergette
305
Lezen?
Trekhaak?
294
Lezen?
Ik zeg nog, "maak er maar iets van, hoor."
250
Lezen?