Voor schrijvers, door schrijvers

55 woordenverhaal

Waarom een verhaal in 55 woorden? Omdat de vorm ons dwingt te schrappen tot de essentie van wat we willen zeggen. “In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”, of anders gezegd, in weer een andere taal: “Less Is More.”
Alleen fictie. Dus een echt, afgerond prozaverhaal, met een begin, een midden en het liefst een verrassend eind en met één of meerdere personages , moet in 55 woorden worden verteld.
Aantal gepubliceerde inzendingen: 566
Klik op de profielnaam of -afbeelding van de schrijver voor meer informatie en een overzicht van zijn/haar schrijfactiviteiten.

Magie

| Jorre Vanbaelen
Elke keer je je ogen sluit: magie. Tussen de lakens natuurlijk, maar ook gewoon: Je sluit je ogen als je lacht, en man ... wat hou ik daarvan.
Kom, laat ons genieten. Jij kijkt naar mijn wereld, hoe ik je die wil geven. En ik kijk naar jou, hoe jij haar wilt ontvangen.
Laat ons kijken!
Dit artikel delen?

Graag je mening (waardering en/of commentaar) over deze inzending.
Schrijvers stellen je waardering en/of commentaar bij een artikel erg op prijs!

Je waardering voor een artikel

Hits: 129

3.25

(De gemiddelde waardering is 3.2 door 5 stem(-men)

Login of registreer (gratis) om een reactie te plaatsen

Misschien wil je de volgende inzending ook wel lezen...

Mijn eerste concert; Gerard Joling

Geschreven door Tosca van Erp. Geplaatst in Kort verhaal.
Mijn allereerste concert, ik weet het nog als de dag van gisteren, een jaartje of 14 was ik.Gerard Joling trad op in ons dorp, in de sporthal en man, oh man, wat een happen...
Actuele Top 3 van deze rubriek

Moffenhoer

12, mrt, 2020 Monique Cunnen

Coronavrees

13, apr, 2020 Bennie Sieverink
 
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen door bezoekers. Door een waardering (1-5 sterren) te geven bepaal jij dus mede de continuïteit in publicatie van een inzending!