Klik op een van de onderwerpen voor meer informatie!

SCHRIJFACTIVITEIT: 55WOORDEN
Waarom een verhaal in exact 55 woorden (incl. titel)? Omdat de vorm ons dwingt te schrappen tot de essentie van wat we willen zeggen. “In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”, of anders gezegd, in weer een andere taal: “Less Is More.” Alleen fictie komt in aanmerking. Dus een echt, afgerond prozaverhaal, met een begin, een midden en het liefst een verrassend eind en met één of meerdere personages , moet in exact 55 woorden, inclusief de titel, worden verteld. 
 
OOK MEEDOEN?
Tekst inzenden:
Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Door, na eerst in te loggen op JE VERHAAL/GEDICHT INZENDEN te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
JE VERHAAL/GEDICHT INZENDEN

Eerst inloggen s.v.p.!

WAARDERING
HITS
385
AANGEPAST: 06-07-2021

Commentaar en/of waardering voor dit artikel:

Het is niet toegestaan eigen werk zelf een waardering te geven!
11.07.21
Graag je feedback a.u.b.:
Ik vind het meer een gedicht dan een verhaal. Het einde laat voor mij teveel eindjes open.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
07.07.21
Graag je feedback a.u.b.:
Uw tekst (inclusief titel) bestaat uit meer dan 55 woorden. Toch is dat veel te weinig, want de slotregel van uw overspelige avontuurtje laat mij in complete verwarring achter. ‘Was het maar’ duidt beslist op onvrede. De vraag is echter: Waarom, meneer? Verdrinkingsangst? Schuldgevoel? En nog iets: Wat bedoelt u met ‘een andere tijd’? Drie jaar geleden? Morgen? Of 2033? Ik snap er geen sikkepit van.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig