55 woordenverhaal

SCHRIJFACTIVITEIT: VERHAAL IN 55 WOORDEN

“In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”. Dus een echt, afgerond prozaverhaal, met een begin, een midden en het liefst een verrassend eind en met één of meerdere personages , moet in exact 55 woorden, inclusief de titel, worden verteld. 

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Koekoek

Publicatie: | Bennie Sieverink

Ik zag vandaag een koekoek in de uiterwaarden van de IJssel. Eigenlijk had ik geen idee dat het een koekoek was. De vogel zag mij kijken. Wat kon het toch zijn? Sorry, ik ben geen vogelaar. Toen het ook voor de koekoek wat ongemakkelijk begon te worden besloot ie zichzelf maar bekend te maken.

 

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
05.05.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Voor jou geen vreemde vogel meer. Leuk verhaal!
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
05.05.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Dat is het sympathieke van de koekoek. Er zijn nog een paar vogels die dat doen, de tjiftjaf bijvoorbeeld, maar tal van vogels denken: bekijk het maar.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.