55 woordenverhaal

SCHRIJFACTIVITEIT: VERHAAL IN 55 WOORDEN

“In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”. Dus een echt, afgerond prozaverhaal, met een begin, een midden en het liefst een verrassend eind en met één of meerdere personages , moet in exact 55 woorden, inclusief de titel, worden verteld. 

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

iPerfectie

Publicatie: | Herscho Duds

Een uitvinder evenals auteur, met lucratief octrooi en bestseller bijna voltooid. Hij draaide de auto hun woonstraat in; het huis in lichter laaie. Zijn vrouw gilde: “Jouw bestanden!” “Relax, die zitten veilig in de cloud.” Niet beseffende dat terwijl de computer door hitte opkrulde, kortsluiting het laatste succesvolle commando veroorzaakte: “Delete all iCloud files.”

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
04.08.21
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Da's mooi Iklote dan... N
iet iedere zin lijkt lekker te lopen maar vermakelijk
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Herscho Duds 04.08.21
    Dank je Louisa. Nu ik het (weer een keer) teruglees met jouw indruk in gedachten zie ik wat je bedoelt; soms is het wat struikelend.
03.08.21
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Het zal je maar gebeuren...
Mooi geschreven, Herscho.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.