Voor schrijvers, door schrijvers

55 woordenverhaal

Waarom een verhaal in 55 woorden? Omdat de vorm ons dwingt te schrappen tot de essentie van wat we willen zeggen. “In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”, of anders gezegd, in weer een andere taal: “Less Is More.”
Alleen fictie. Dus een echt, afgerond prozaverhaal, met een begin, een midden en het liefst een verrassend eind en met één of meerdere personages , moet in 55 woorden worden verteld.
Aantal gepubliceerde inzendingen: 566
Klik op de profielnaam of -afbeelding van de schrijver voor meer informatie en een overzicht van zijn/haar schrijfactiviteiten.

Ik kan het wel

| Mesa Jajan
 Vandaag ga ik eens vertellen wat ik echt vind. Ik laat mij niet meer vertellen dat ik niet goed genoeg ben. Dat het 'beter moet. Ik stap het kantoor binnen en zie hem bij de koffieautomaat staan. Dit is het moment, ik haal diep adem."Vandaag doe ik de online boodschappen, met het juiste adres".
 
Dit artikel delen?

Graag je mening (waardering en/of commentaar) over deze inzending.
Schrijvers stellen je waardering en/of commentaar bij een artikel erg op prijs!

Je waardering voor een artikel

Hits: 84

(De gemiddelde waardering is 2 door 1 stem(-men)

Login of registreer (gratis) om een reactie te plaatsen

Misschien wil je de volgende inzending ook wel lezen...

Ervaring met software

Geschreven door Henny A.J. Kreeft. Geplaatst in Blog.
Nu heb ik ooit in 2013 voor een lokale krant geschreven dat ik geen ervaring had – het was het antwoord dat ik had gekregen toen ik ergens had gesolliciteerd; overigens ben...
Actuele Top 3 van deze rubriek

Venus

29, apr, 2020 Eloy Nooren

Sentimenteel

11, mrt, 2020 ria streng

Anders wachten tot vanmiddag

20, mrt, 2020 Bennie Sieverink
 
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen door bezoekers. Door een waardering (1-5 sterren) te geven bepaal jij dus mede de continuïteit in publicatie van een inzending!