Klik op een van de onderwerpen voor meer informatie!

SCHRIJFACTIVITEIT: 55WOORDEN
Waarom een verhaal in exact 55 woorden (incl. titel)? Omdat de vorm ons dwingt te schrappen tot de essentie van wat we willen zeggen. “In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”, of anders gezegd, in weer een andere taal: “Less Is More.” Alleen fictie komt in aanmerking. Dus een echt, afgerond prozaverhaal, met een begin, een midden en het liefst een verrassend eind en met één of meerdere personages , moet in exact 55 woorden, inclusief de titel, worden verteld. 
 
OOK MEEDOEN?
Tekst inzenden:
Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Door, na eerst in te loggen op JE VERHAAL/GEDICHT INZENDEN te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
JE VERHAAL/GEDICHT INZENDEN

Eerst inloggen s.v.p.!

WAARDERING
HITS
296
AANGEPAST: 24-10-2020

Commentaar en/of waardering voor dit artikel:

Het is niet toegestaan eigen werk zelf een waardering te geven!
27.10.20
Graag je feedback a.u.b.:
Mooi beschreven. Ik krijg er kippenvel van. We blijken niet alleen (bijna) buren te zijn maar kennelijk delen we ook nogal wat smart.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Birgit Klein 02.11.20
    Hallo Louisa, dankjewel voor je commentaar. Ik zou het verhaal eigenlijk moeten uitbouwen tot boek: heb de verhaallijn eigenlijk al in mijn hoofd zitten en ben ook in het bezit van al mijn dagboeken die ik schreef als kind in dat huis-van-ellende. Aan Anne richtte ik mijn stukjes, omdat zij in haar dagboeken zich richtte tot Kitty. De lat leg ik voor mezelf echter mentaal hoog, waardoor er uiteindelijk nog geen boek is.. schrijfblokkade. Anyways, lief je reactie. Alleen dat we bijna buren zijn? Daar was ik nog nieuwsgierig naar? Hoe dan? Veel gr!
    • louisa van den Heerik-Weijenbergh 05.11.20
      Ik ging op school in Barendrecht, regelmatig stappen en heb er nog steeds vrienden wonen. Vanuit IJsselmonde heb je dat zo aangefietst.
25.10.20
Graag je feedback a.u.b.:
Aangrijpend geschreven. Weinig woorden en toch een heel verhaal. Om de één of andere reden had ik iets geks verwacht in het koffertje.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig