55 woordenverhaal

SCHRIJFACTIVITEIT: VERHAAL IN 55 WOORDEN

“In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”. Dus een echt, afgerond prozaverhaal, met een begin, een midden en het liefst een verrassend eind en met één of meerdere personages , moet in exact 55 woorden, inclusief de titel, worden verteld. 

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Herhalende nachtmerrie

Publicatie: | Louisa Weijenbergh
‘Papa, ben jij het?’
Nee toch! Ik bevind me in jóuw droom, terug in jóuw huis, waar jóuw regels gelden. Mijn kleuterhandje kan nog steeds niet bij de leuning.
‘Papa, echt, deze keer ga ik het wél goed doen.’ Als hij maar niet gaat tellen.
‘Frederique, waar zit je verdomme? Un, deux, troi…’
 

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
30.10.20
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Ik vond het wat moeilijk te volgen, maar een verhaal vertellen in 55 woorden is natuurlijk ook erg lastig. Je vertelt vanuit de ik-persoon in zijn droom? Misschien voor de laatste zin zoiets toevoegen als ' Daar was weer stem' etc.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Louisa Weijenbergh 30.10.20
    Dank je wel Henk. Het 'origineel' heeft 120 woorden dus wellicht is het aan het schrappen ten onder gegaan. Het is een kinderdroom van een meisje die een problematische relatie/trauma heeft tgv haar vader

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.