55 woordenverhaal

SCHRIJFACTIVITEIT: VERHAAL IN 55 WOORDEN

“In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”. Dus een echt, afgerond prozaverhaal, met een begin, een midden en het liefst een verrassend eind en met één of meerdere personages , moet in exact 55 woorden, inclusief de titel, worden verteld. 

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Hartzeer

Publicatie: | Pia Bals
Verschillende werelden ontmoeten elkaar op een ongewone plek. Ze staarden elkaar aan en voelden de liefde stromen. Zo onverwachts gelukkig samen. Met die liefde voor elkaar dagelijks op de proef gesteld. Het lukte hen niet om samen te smelten. Disharmonie volgde en daarna het verdriet. Beide harten gebroken. Er was maar uitweg. Afscheid nemen.

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
07.12.21
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Mooi verhaaltje met diepere betekenis. Toch mis ik het woordje ‘een’ voor uitweg. Dat moet dan wel ten koste gaan van een andere woord natuurlijk.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.