Voor schrijvers, door schrijvers

55 woordenverhaal

Waarom een verhaal in 55 woorden? Omdat de vorm ons dwingt te schrappen tot de essentie van wat we willen zeggen. “In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”, of anders gezegd, in weer een andere taal: “Less Is More.”
Alleen fictie. Dus een echt, afgerond prozaverhaal, met een begin, een midden en het liefst een verrassend eind en met één of meerdere personages , moet in 55 woorden worden verteld.
Aantal gepubliceerde inzendingen: 569
Klik op de profielnaam of -afbeelding van de schrijver voor meer informatie en een overzicht van zijn/haar schrijfactiviteiten.

Hamsteren!

| Eelco Visser

Corona. Nederlanders hamsteren dat het een aard heeft. Na de afkondiging van verscherpte maatregelen door kabinet storten ze zich in supermarkten massaal op de schappen met zeep en schoonmaakdoekjes. Corona moeten we beteugelen terwijl wij de egoziekte in stand houden. De supermarkt heeft een quotum per klant ingesteld op hygiëneartikelen en paracetamol. Waarvan akte. 

Dit artikel delen?

Graag je mening (waardering en/of commentaar) over deze inzending.

Hits: 75

(De gemiddelde waardering is 1 door 1 stem(-men)

Gebruikerswaardering: 1 / 5

Ster actiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Login of registreer om een reactie te plaatsen

Misschien wil je de volgende inzending ook wel lezen...

KrantenKiezer

Geschreven door Robert Beernink. Geplaatst in Column.
In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen kunnen belangstellenden voor een euro per week een krantenabonnement nemen om zich over standpunten te informeren. Nu ik bij...
Actuele Top 3 van deze rubriek

Een mooi opgevoerd toneelstukje.

24, mei, 2020 Ingrid Bruggink

Zinloos

30, mrt, 2020 Connie van Vuuren

FEEDBACK

Schrijvers stellen je waardering en/of commentaar bij een artikel erg op prijs!
 
-
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen door bezoekers. Door een waardering (1-5 sterren) te geven bepaal jij dus mede de continuïteit in publicatie van een inzending!