Voor schrijvers, door schrijvers

55 woordenverhaal

Waarom een verhaal in 55 woorden? Omdat de vorm ons dwingt te schrappen tot de essentie van wat we willen zeggen. “In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”, of anders gezegd, in weer een andere taal: “Less Is More.”
Alleen fictie. Dus een echt, afgerond prozaverhaal, met een begin, een midden en het liefst een verrassend eind en met één of meerdere personages , moet in 55 woorden worden verteld.
Aantal gepubliceerde inzendingen: 570
Klik op de profielnaam of -afbeelding van de schrijver voor meer informatie en een overzicht van zijn/haar schrijfactiviteiten.

Haar

| Connie van Vuuren
Niets is te gek voor haar van boven. Eerst liep ze met lange blonde lokken. Twee maanden later had ze een rode bob en nu zijn het weer korte zwarte stekels. Wispelturig als wat dat mens. Ik moet er niet aan denken steeds weer een ander kapsel. Nee hoor, mijn grijze krul is permanent.
Dit artikel delen?

Graag je mening (waardering en/of commentaar) over deze inzending.

Hits: 209

(De gemiddelde waardering is 4 door 1 stem(-men)

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Misschien wil je de volgende inzending ook wel lezen...

vrijdag 27 maart

Geschreven door Luc Verschuren. Geplaatst in Blog.
 Het woord recessie is inmiddels gevallen   Afhankelijk hoe lang deze unieke en vooral rare situatie duurt omtrent de onzichtbare vijand worden cijfers geno...
Actuele Top 3 van deze rubriek

Afvalverwerking

26, apr, 2020 Connie van Vuuren

Knuffels tegoed

16, apr, 2020 Connie van Vuuren

FEEDBACK

Schrijvers stellen je waardering en/of commentaar bij een artikel erg op prijs!
 
-
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen door bezoekers. Door een waardering (1-5 sterren) te geven bepaal jij dus mede de continuïteit in publicatie van een inzending!