55 woordenverhaal

SCHRIJFACTIVITEIT: VERHAAL IN 55 WOORDEN

“In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”. Dus een echt, afgerond prozaverhaal, met een begin, een midden en het liefst een verrassend eind en met één of meerdere personages , moet in exact 55 woorden, inclusief de titel, worden verteld. 

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Grootste Nederlandse pophits

Publicatie: | Louisa Weijenbergh
Ik ben mezelf niet of al die jaren nooit geweest want ik wou dat ik jou was. 'K heb je lief want zelfs je naam is mooi, cannabissativa hollandica.
Kon ik nog maar even bij je zijn. Jij maakt het verschil. Al weet ik; we zijn voltooid verleden tijd. Wêr bisto,  Nederwiet.
 
PS:

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
04.05.21
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Voor mij geen verhaal...
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Louisa Weijenbergh 04.05.21
    Ach, misschien heb je gelijk. Een vrije invulling ervan wellicht. Is in ieder geval vallende sterren waard. Evengoed bedankt voor je reactie

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.