55 woordenverhaal

SCHRIJFACTIVITEIT: VERHAAL IN 55 WOORDEN

“In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”. Dus een echt, afgerond prozaverhaal, met een begin, een midden en het liefst een verrassend eind en met één of meerdere personages , moet in exact 55 woorden, inclusief de titel, worden verteld. 

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Gladjes

Publicatie: | Nancy vd Ruit

Gevangen in verwarring en onzekerheid, staart ze naar haar evenbeeld. Wanhopig zoekend naar de wereldberoemde ster die ze ooit was. Ze probeert te glimlachen. Alles wat ze ziet is een emotieloze onbekende. Had ze dat laatste spuitje beter niet kunnen nemen? Haar stralende lach, verdwenen, terwijl dat haar laatste houvast voor een Oscar was.

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
20.05.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Is m.i. net iets meer uit te halen. B.v. sprankelende ster i.p.v. wereldberoemde ster. Laatste zin kan ook wat sterker.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Nancy vd Ruit 15.06.22
    Als ik sprankelend zou schrijven, had het over iedere willekeurige actrice kunnen gaan en haal ik de context uit het verhaaltje, waarom ze doet wat ze doet. Ze was wereldberoemd, wat voor haar een reden is om krampachtig aan zichzelf te blijven sleutelen zodat ze niet in de categorie 'vergane glorie' eindigt. Ik ben benieuwd, hoe zou je het eind zelf invullen?

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.