Voor schrijvers, door schrijvers

55 woordenverhaal

Waarom een verhaal in 55 woorden? Omdat de vorm ons dwingt te schrappen tot de essentie van wat we willen zeggen. “In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”, of anders gezegd, in weer een andere taal: “Less Is More.”
Alleen fictie. Dus een echt, afgerond prozaverhaal, met een begin, een midden en het liefst een verrassend eind en met één of meerdere personages , moet in 55 woorden worden verteld.
Aantal gepubliceerde inzendingen: 569
Klik op de profielnaam of -afbeelding van de schrijver voor meer informatie en een overzicht van zijn/haar schrijfactiviteiten.

Ik ben gewoon dik

| Asko De vries robles
Zij kan haar zwangerschap niet meer  verbergen  en ook haar stemming heeft er inmiddels onder te lijden. Zij wordt nu dagelijkse echter lastiggevallen met  de  vraag: “ hoe lang nog?”  Bij de zoveelste vraag naar de bekende weg kon zij zich niet langer inhouden en zei: “ik ben gewoon dik.”
Dit artikel delen?

Graag je mening (waardering en/of commentaar) over deze inzending.

Hits: 106

(De gemiddelde waardering is 3 door 1 stem(-men)

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 

Login of registreer om een reactie te plaatsen

Misschien wil je de volgende inzending ook wel lezen...

Gestoord

Geschreven door Eelco Visser. Geplaatst in Column.
Er zijn mensen die beweren dat er meer gestoorden op straat lopen dan dat er in instellingen zitten. Ik denk dat ze gelijk hebben. Hebben jullie je ooit afgevraagd hoe da...
Actuele Top 3 van deze rubriek

Een mooi opgevoerd toneelstukje.

24, mei, 2020 Ingrid Bruggink

Zinloos

30, mrt, 2020 Connie van Vuuren

FEEDBACK

Schrijvers stellen je waardering en/of commentaar bij een artikel erg op prijs!
 
-
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen door bezoekers. Door een waardering (1-5 sterren) te geven bepaal jij dus mede de continuïteit in publicatie van een inzending!