55 woordenverhaal

SCHRIJFACTIVITEIT: VERHAAL IN 55 WOORDEN

“In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”. Dus een echt, afgerond prozaverhaal, met een begin, een midden en het liefst een verrassend eind en met één of meerdere personages , moet in exact 55 woorden, inclusief de titel, worden verteld. 

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

GEEN PYRRUSOVERWINNING

Publicatie: | W.J. (Hans) Villerius

Voetbal is oorlog volgens Ron Stieltjes, de coach: “Schop ze verrot, mannen!” drukte hij ons op het hart. En dat deden we. Acht tegenstanders verlieten geblesseerd het veld. Met 9-0 was het doelsaldo weliswaar in ons nadeel, maar wij verheugden ons op de returnwedstrijd: Nog zo’n bloedige nederlaag en we hadden ze verslagen.

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
21.07.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Hans ik ben dol op voetbal en ik zou het leuk vinden om een wedstrijd met je te kijken! Virtueel dan! Ja je lijkt me sympathiek en je mag wat vaker bij me komen kijken want ik heb behoefte aan kritiek. Veel liefs van Ingrid
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • W.J. (Hans) Villerius 21.07.22
    Met dit stukje betuig ik mijn liefde voor voetbal niet bepaald (hoop ik). Anders schiet ik mijn doel volledig voorbij- als je begrijpt, wat ik bedoel.

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.