We nodigen je graag uit om je mening te geven over deze publicatie. Dat is mogelijk door een commentaar van jou toe te voegen en/of door een waardering, in cijfers, te geven. Klik hieronder s.v.p. op de gewenste mogelijkheid!

 • Jouw commentaar toevoegen? Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Dat is mogelijk in de tekstbalk

  Voeg hier je commentaar toe...
  You are a guest ( Sign Up ? )
  or post as a guest
  Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

  Wees de eerste om commentaar te geven.

  13.08.22
  Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
  Best grappige dialoog, maar te lang voor een 55woordenverhaal. (Ik tel 104 woorden teveel.) Met vraag- en aanhalingstekens lijk je inderdaad moeite te hebben. Dat heeft lang niet altijd iets met interpretatie te maken: 'Wanneer is dat gebeurd' is een doodgewone vraag en dan hoort doodgewoon een vraagteken te volgen, voor je afsluit met een aanhalingsteken. Bij 'Nou, wat wil je nog meer' mis ik eveneens een vraagteken. Verder heb je gelijk: Vanaf 'Ken je die t/m trouwens niet komen' zijn twee verschillende personen aan het woord. Hoop, dat je hier iets aan hebt.
  Show more
  1 van de 1 lezers vond deze review nuttig
  • Elle Hart 15.08.22
   Wat leuk dat je reageert, Hans. Het verhaal is in de verkeerde categorie geplaatst omdat ik 55w aangevinkt heb ipv kort verhaal. De interpunctie is nu uitgebreid besproken. In een zin over het hoofd gezien, maar de vraagtekens heb ik toch echt bewust niet geplaatst. We houden het gewoon op een artistiek meningsverschil!

   Hartelijke groet van Elle
  10.08.22
  Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
  Grappig verhaaltje, Elle, maar ik zie veel slordigheidsfoutjes wat de interpunctie betreft. Vraagteken vergeten, aanhalingstekens vergeten, elders te veel aanhalingstekens geplaatst...
  Misschien wat te snel geschreven en wat te snel geplaatst?
  Show more
  1 van de 1 lezers vond deze review nuttig
  • Elle Hart 10.08.22
   Ewald, bedankt voor jouw feedback. Ik heb mijn verhaal meerdere keren gecheckt. Kun jij jouw constateringen misschien verduidelijken? Wellicht is het een kwestie van interpretatie. We kunnen altijd van elkaar leren. Vast bedankt voor de moeite!

   Elle
   • Ewald Hagedorn 14.08.22
    @Elle Hart Deze reactie was ik vergeten te beantwoorden. Excuses.
    Je hebt gelijk, Elle, ik ben vaak wat schoolmeesterachtig. Steeds neem ik me voor dat niet te zijn, maar ja, de aard van het beestje, zullen we maar zeggen...
   • Lars Tanesy 14.08.22
    @Ewald Inderdaad, interpunctie is belangrijk. Het maakt het verschil tussen helping uncle jack, off a horse en helping uncle, jack off a horse. 😉
   • Elle Hart 11.08.22
    @Ewald Ewald, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om het uit te leggen. Het wordt wel heel erg "schoolmeesterachtig'' maar vooruit:

    Je hebt helemaal gelijk met de aanhalingstekens in de zin 'laten we even verder met de gasten gaan enz.
    Over het hoofd gezien!
    De rest is correct. Het zijn namelijk twee verschillende personen met eigen zinnen: Esmee en haar vriendin die niet nader bij naam wordt genoemd.
    Jouw aanwijzing bij 'wat, wanneer is dat gebeurd' is een kwestie van klemtoon en interpretatie.
    Wat is de les die wij hier uit leren? Dubbel, dubbel, dubbel checken, maar vooral lachen om de inhoud!

    Hartelijke groet van Elle
   • Ewald Hagedorn 11.08.22
    Beste Elle, hier wat puntjes:

    ‘Wat? Wanneer is dat gebeurd.’
    ‘Wat? Wanneer is dat gebeurd?'

    Laten we even verder met de gasten gaan, zegt Esmee. Misschien Dries Roelvink vragen?’
    'Laten we even verder met de gasten gaan,' zegt Esmee, 'Misschien Dries Roelvink vragen?’

    ‘Ken jij die dan?’
    ‘Nee, dat niet.’
    ‘Ik kan trouwens niet komen.’

    ‘Ken jij die dan? Nee, dat niet. Ik kan trouwens niet komen.’

    Het zijn piepkleine dingetjes. Maar foutief gebruik van interpunctie maakt een heleboel uit.

  Je kunt ook een waardering, in cijfers, geven voor deze publicatie!
  Klik op Waardering bij de mogelijkheden.
 • Graag jouw waardering voor de kwaliteit van deze inzending: 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.
  Schrijf een commentaar
  PLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVE
   

  Je kunt ook een commentaar toevoegen voor deze publicatie!
  Klik op Commentaar bij de mogelijkheden.
 • Toelichting

  Op Schrijverspunt kun je in principe bij elke publicatie, d.m.v. een commentaar en/of een waardering, je mening geven. Alleen als een auteur feedback niet op prijs stelt is de mogelijkheid niet zichtbaar. De praktijk heeft geleerd dat de meeste auteurs feedback op prijs stellen. We nodigen je dan ook graag uit om je mening te geven over een publicatie. Dat is op twee manieren mogelijk:

  Commentaar

  Je kunt jouw commentaar geven op een publicatie of reageren op een ander commentaar of reactie.
  • Je kunt jouw commentaar toevoegen in de tekstbalk (Voeg hier je commentaar toe...) van het blok commentaar. Je commentaar is dan direct zichtbaar. Bij je commentaar kun je b.v. ook een emoji toevoegen.
  • Wil je een reactie toevoegen bij een ander commentaar of reactie? Klik dan bij het betreffende commentaar op 'Reageer'. ook dan verschijnt er een mogelijkheid om je tekst toe te voegen.
  • Elk commentaar is welkom. Dus geef gerust aan als je de publicatie met plezier hebt gelezen, maar ook opmerkingen over de stijl en het taalgebruik van de publicatie worden op prijs gesteld. Een mooie manier voor auteurs om eigen schrijfwerk te verbeteren.
  Commentaren of reacties lezen.
  • Bij elke publicatie kun je de commentaren of reacties lezen. Op de homepagina is daarnaast ook nog eens een overzicht van de actuele commentaren/reacties te vinden.
  • Wil je een bericht ontvangen van nieuwe commentaren/reacties dan kun je dat bovenin het blok Commentaar aangeven bij 'Ontvang een bericht bij nieuwe commentaren' of als je zelf een commentaar of reactie geeft.
  • Wil je alleen de commentaren zien bij een publicatie en geen reacties daarop? Klik dan bovenin het blok Commentaar op 'Inklappen alles'.
  Voorwaarden:
  Schrijvers en dus ook wij stellen een commentaar bij een publicatie erg op prijs. We proberen daarbij de mogelijkheid op Schrijverspunt om feedback te geven liefst zonder regels te laten. Dat vraagt alleen soms wat tolerantie en misschien wat invoelingsvermogen voor de ander. Samengevat respecteer elkaar.
  Is een commentaar of reactie volgens jou ongepast? Door met je muis over het commentaar of de reactie te gaan verschijnt er rechts een vlaggetje. Klik daar op om dit te melden bij websitebeheer.

  Waardering:

  Je kunt  commentaar geven op een publicatie, maar het is ook mogelijk om een waardering in cijfers te geven. Bij een waardering gaat om een beoordeling door jou van de kwaliteit van de publicatie. Je kunt kiezen uit 5 mogelijkheden om op te stemmen. 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.  De waardering is anoniem.

Meer publicaties lezen of zelf meedoen aan een schrijfactiviteit?

Klik op een van de mogelijkheden.

Nu nog te bekijken:

Inzendingen in deze schrijfactiviteit waarvan de publicatieperiode binnenkort vervalt. Vind je een inzending de moeite waard en vind je het jammer als deze zou verdwijnen? Leden kunnen de publicatieperiode verlengen!!