55 woordenverhaal

SCHRIJFACTIVITEIT: VERHAAL IN 55 WOORDEN

“In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”. Dus een echt, afgerond prozaverhaal, met een begin, een midden en het liefst een verrassend eind en met één of meerdere personages , moet in exact 55 woorden, inclusief de titel, worden verteld. 

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Eeuwigheidsverhaaltje

Publicatie: | Eric Deprez
Herodotos vertelt hoe de vrouwen zich moesten aanmelden bij een tempel voor de eerste keer. Ze waren gemotiveerd, want ze maakten daarvoor een barre tocht door het huidige Turkse binnenland. Sommigen moesten eens ter plaatse lang wachten, voegt hij er fijntjes aan toe.
Gelukkig, sedert Woke, is dat opgelost: iedereen trekt nu een nummertje.

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
04.07.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Een nummertje trekken om een nummertje te maken: Hoera, eindelijk regulering van tempelprostitutie door een man van de daad. Dat werd hoog tijd!
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.