1 post

Eerlijk nieuws voor Levi Levisens

76 Hits.
Tja verboden. Loopt op zijn tanden, naar de toiletten, klopt op de deur, staat op, en veegt zijn billen met een ouwe natte washand en gaat voor de zekerheid, bovenop de bidet iop de punt van een vrij laag gebergte zitten, waar hij een scheet produceerd, in de richting het ketchapdiploma house, volgens eigengemaakte berekeningen in zijn hoofd 3,4 kilometer verder......."OP!" Neu, hij werd ouder.
en hoe realiseer je je met je kont in het natte bidet op de berg dat je ouder wordt. Met name door op te springen en naar huis te sprinten. Volgens zijn eigen berekeningen in zijn eigen slaapkamer, gedwongen. De tapirs gingen het ook kunnen wat een hele bijzondere beleving voor het tweetal heeft mogen zijn. Een weinig resten van de mier en de bidet overlatend, dan de inmiddels n de in der haast gekuste "Veenimf", die er mar wat aanwapperden umsonst. Dat wil zeggen zonder dat er noemenswaardige hoeveelheid verzwakte mierendom aan te onder ging. Ja ja de mens zijn stokjes en de high lights in iemand leven dienen automatically te zijn en mocht er nog minder spul tussen zitten, Ander raken ze hun eigen structuren kwijt en dat zou de rest niet zonder tevredenketchap gezicht, terug aan het werk gegaan. Inzicht verdwenen en ja In zicht verdwenen mag dan wel, maar dan moet dat op de mogenlijkheid top verschrikt om je heen kijken, bestendigd, bekrachtid worden do ketch, kiki doppie blik, dan wel grof gezegd een ketchat diploma, op de doorkijk,, naar de gedachte of mijn tenen nog wel tegen een boompje op kunnen tippelen, denkende aan sportieve aktiviviteiten en de desbetreffende econonie en het ritueeltje.......het ritueel?  En rennen maar jongens! Ha-Ha-Ha.

Alleen Plusleden kunnen een eigen artikel aanpassen na publicatie. KLIK HIER om alle voordelen van een pluslidmaatschap te bekijken.

De auteur van dit artikel Chris van Engeland Levisens:

"Ik ontvang graag feedback"

Als een auteur geen behoefte heeft aan feedback verschijnt er geen mogelijkheid voor reacties.

Ook jouw mening is hier welkom!

Reacties:

06.09.21
Feedback:
Zozo, u kent een hoop woorden! Geweldig, prima, prima en zonder twijfel heel aardig voor een select publiek. Hier volgt nog meer eerlijk nieuws: Ik sla uw teksten voortaan over. Ze liggen mij niet.
  • Waardering
    20%
Show more
1 van de 1 lezers vond deze review nuttig

Meer van deze auteur:

Titel:Hits:Waardering:Link:
Dunkt ons, 530 gram, hallootje
127
Lezen?
We willen afscheid nemen
110
Lezen?