55 woordenverhaal

SCHRIJFACTIVITEIT: VERHAAL IN 55 WOORDEN

“In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”. Dus een echt, afgerond prozaverhaal, met een begin, een midden en het liefst een verrassend eind en met één of meerdere personages , moet in exact 55 woorden, inclusief de titel, worden verteld. 

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Doodserieus

Publicatie: | Herscho Duds

Er bestaat een complottheorie dat de regering het coronavaccin heeft laten mengen met chips (computer, niet paprika) zodat ze ons kunnen traceren. Welnu, dat kunnen ze allang via varia elektronische communicatie middelen. Bovendien, het is vanuit menselijk oogpunt onmogelijk want op z’n meest kunnen twee personen zo’n geheim bewaren, als er één dood is.

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
10.08.21
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
01.08.21
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Goed geschreven, Herscho. Er bestaan verschillende complottheorieën. En dit is er één van.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
 • Herscho Duds 01.08.21
  Dank je Ineke. Na de inzending dacht ik: “Is dit eigenlijk wel een 55 verhaal?” Zoals ze hier tegen me zouden zeggen: “You are stretching it”. Misschien was het beter geweest als flitsverhaal.
 • Herscho Duds 01.08.21
  Mee eens Lieven. “Unfortunately not a story but reality”. 55 (en ja, zelfs ook flits) was achteraf gezien de verkeerde rubriek selectie. Bedankt voor de “stern warning”.
  • Herscho Duds 01.08.21
   @ID Helemaal mee eens Ineke, dank je. Inmiddels krijgt dit stukje wel de nodige aandacht, en slechte reclame bestaat toch niet?
  • Ineke Dijkhuis 01.08.21
   Het is soms moeilijk om te kiezen waar een inzending bij hoort. Ik heb daar vaak moeite mee. Ondanks de uitleg. Wanneer is iets een verhaal? En wanneer niet?
   En vaak zijn er verschillende meningen. Als iets me aanspreekt, dan maakt het me soms niet uit onder welke rubriek het eigenlijk hoort. Maar ja, regels moeten er zijn.

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.