1 post
 • images/deelname/55_woorden.jpg
  Waarom een verhaal in exact 55 woorden (incl. titel)? Omdat de vorm ons dwingt te schrappen tot de essentie van wat we willen zeggen. “In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”, of anders gezegd, in weer een andere taal: “Less Is More.” Alleen fictie komt in aanmerking. Dus een echt, afgerond prozaverhaal, met een begin, een midden en het liefst een verrassend eind en met één of meerdere personages , moet in exact 55 woorden, inclusief de titel, worden verteld.
  Klik op SCHRIJFACTIVITEITEN (tabs hieronder) voor alle mogelijkheden!
  1026 gepubliceerde inzendingen
 • Tekst opsturen:
  Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Alleen door eerst in te loggen en op de knop hieronder te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
  Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
 • De publicatievoorwaarden
  • Inzendingen dienen te voldoen aan de voorwaarden zoals aangegeven bij de betreffende schrijfactiviteit, Nederlandstalig en van voldoende kwaliteit (grammaticaal en inhoudelijk) te zijn. We accepteren geen afbeeldingen van een tekst, maar alleen de daadwerkelijke tekst!
  • Agressieve, onwettelijke, lasterlijke, racistische, misleidende of anderszins ongepaste of irrelevante bijdragen, naar interpretatie van de redactie, zijn niet toegestaan. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen, zonder opgave van redenen, niet te publiceren, resp. te verwijderen.
  • De auteursrechten van een inzending blijven te allen tijde bij de inzender. Schrijverspunt brengt geen wijzigingen aan in de tekst.
  • Inzenders mogen geen door rechten beschermde teksten of afbeeldingen plaatsen.
  • Het plaatsen van persoonlijke informatie zonder toestemming van de redactie (zoals e-mailadressen, website en/of telefoonnummers) is niet toegestaan evenals teksten, advertenties en links van promotionele dan wel commerciële aard.
  • De redactie is niet aansprakelijk voor de gevolgen, juridisch of in andere zin, van de activiteiten van leden op Schrijverspunt, noch in Nederland, noch daarbuiten. De inzender blijft als enige verantwoordelijk en aansprakelijk voor de inhoud van zijn/haar bericht(en).
  • Bij inzending hanteert Schrijverspunt de actuele privacyregels. Onze privacyverklaring is onderaan op elke pagina te vinden.
  • We publiceren een inzending in principe een jaar lang op onze website. Voor plusleden is die periode langer.
  • Door het insturen van je schrijfactiviteit stem je in met deze voorwaarden.

   

Publicatie: 12-04-2021

Hits: 226

Als een auteur geen behoefte heeft aan feedback verschijnt er geen mogelijkheid voor reacties.

Die ooh zo moeilijke vragen.

Aangepast: 23-08-2021

‘Mam, heb jij wel een seks gehad met papa tegen je zin?’

‘Euh? Nee. Niet echt.’

‘Dus wel?’

‘Soms maak je een beetje zin in een relatie.’

‘Dus als ik geen zin heb in seks met Walter moet ik maar zin maken?’

‘Nee! Niet! Dan heb je dus geen zin!’

Ook jouw mening is hier welkom!

Reacties:

10.10.21
Feedback:
Grappig 🤣
Show more
25.04.21
Feedback:
Hahahahaha, dat zei Linda de Mol ooit. Als je geen zin hebt in seks, dat je dan maar zin moet maken. Dat is geen zin, wel onzin.
Show more
 • Ingrid Bruggink 09.05.21
  Klopt ten dele denk ik. Echter met een baby en een dreumes heb je geen tot weinig tijd voor elkaar en wordt tijd maken voor elkaar minstens zo belangrijk. Tijd die je eigenlijk alleen maar slapend wil doorbrengen en toch blijft dat fysieke contact en ook seks belangrijk. Maar ja , echt geen zin is echt geen zin. Dat beaam ik en zou ook nooit willen zeggen tegen wie dan ook dat je zomaar even zin kunt maken. Dat werkt niet. Hooguit averechts.
  Fijn dat je wel je mening geeft. Kan ik zeer waarderen.

13.04.21
Feedback:
Leuk verhaal Ingrid en heel herkenbaar.
Show more

Meer van deze auteur:

Titel:Hits:Waardering:Link:
vooroordelen
723
Lezen?
in the pocket!
547
Lezen?
De brieven van mijn ouders
487
Lezen?