Skip to main content

 Geplande einddatum:

Nog hier te lezen tot:
15-08-2023

Hits

403 hits voor deze inzending

Enthousiast over deze inzending?

Dank voor het lezen van de inzending van deze schrijver. Je kunt hieronder een reactie geven. Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Je kunt ook zelf meedoen aan een schrijfactiviteit!
 • Waardering voor deze inzending (Klik op het duimpje om te waarderen.)

  Voeg hier je commentaar toe...
  You are a guest ( Sign Up ? )
  or post as a guest
  Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

  Wees de eerste om commentaar te geven.

  20.06.22
  Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
  Leuk!
  Show more
  0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  17.06.22
  Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
  Slordig verhaal: Van wie is dat shirt nou eigenlijk? Kennelijk niet van Felix of Koen. Anders zou Koen immers niet zo enthousiast doen en/of Felix niet zo bescheiden. De kreet Bad Motherfucker op het betreffende shirt is natuurlijk geen (openings)zin- wat de schrijfcoach verder ook mag beweren. En als de voorlaatste twee verhaalregels door dezelfde persoon uitgesproken worden, dan ben je naar mijn smaak al te kwistig geweest met aanhalingstekens. Dat kan beter, kerel. De situatie biedt voldoende mogelijkheden.
  Show more
  0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Pinky Fitzgerald 17.06.22
   Pinky ligt met een biertje in zijn hangmat, maar gaat toch moeite doen om het stukje uit te leggen. Koen is niet de beste schrijfcoach. Dat vindt cursist Felix ook. het shirt wordt overigens gedragen door de hoofdpersoon uit Nienke haar verhaal/openingszin. Shit, denkt Felix. Ik heb voor die workshop van die sukkel tweehonderd euro neergeteld. Als Koen aan hem vraagt zijn openingszin te delen, voelt hij er niet veel meer voor om het te delen.
   Hans, doe mij nou eens een plezier en herschrijf deze tekst. Dat zou ik oprecht een leuke nieuwe rubriek voor Schrijverspunt vinden. Onder het kopje: 'Dat kan beter' Een ieder ander mag overigens ook een poging doen. Het leuke is namelijk dat Pinky één shirt schenkt met de tekst Bad Motherfucker.
   Geniet allen van het mooie weer en vooral veel schrijfplezier. Pinky gaat weer aan het bier (rijmt ook nog)
   • W.J. (Hans) Villerius 17.06.22
    Aha, dus de eerste regel wordt (zij het dan ook zachtjes) uitgesproken. Nog een reden om het verhaal grondig te reviseren. Dat van die nieuwe rubriek vind ik een zevensterrenidee. Hier heb je ze: * * * * * * *! Ze zijn je van harte gegund.
 • ZELF MEEDOEN

  Eerst inloggen s.v.p.! Meedoen is alleen mogelijk voor leden. Nog geen lid? Je kunt je gratis registreren als lid.