1 post
 • images/deelname/55_woorden.jpg
  Waarom een verhaal in exact 55 woorden (incl. titel)? Omdat de vorm ons dwingt te schrappen tot de essentie van wat we willen zeggen. “In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”, of anders gezegd, in weer een andere taal: “Less Is More.” Alleen fictie komt in aanmerking. Dus een echt, afgerond prozaverhaal, met een begin, een midden en het liefst een verrassend eind en met één of meerdere personages , moet in exact 55 woorden, inclusief de titel, worden verteld.
  1033 gepubliceerde inzendingen
 • 55 woordenverhaal
  Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Alleen door eerst in te loggen en op de knop hieronder te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
  Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
 • De publicatievoorwaarden

  • Inzendingen dienen te voldoen aan de voorwaarden zoals aangegeven bij de betreffende schrijfactiviteit, Nederlandstalig en van voldoende kwaliteit (grammaticaal en inhoudelijk) te zijn. We accepteren geen afbeeldingen van een tekst, maar alleen de daadwerkelijke tekst!
  • Agressieve, onwettelijke, lasterlijke, racistische, misleidende of anderszins ongepaste of irrelevante bijdragen, naar interpretatie van de redactie, zijn niet toegestaan. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen, zonder opgave van redenen, niet te publiceren, resp. te verwijderen.
  • De auteursrechten van een inzending blijven te allen tijde bij de inzender. Schrijverspunt brengt geen wijzigingen aan in de tekst.
  • Inzenders mogen geen door rechten beschermde teksten of afbeeldingen plaatsen.
  • Het plaatsen van persoonlijke informatie zonder toestemming van de redactie (zoals e-mailadressen, website en/of telefoonnummers) is niet toegestaan evenals teksten, advertenties en links van promotionele dan wel commerciële aard.
  • De redactie is niet aansprakelijk voor de gevolgen, juridisch of in andere zin, van de activiteiten van leden op Schrijverspunt, noch in Nederland, noch daarbuiten. De inzender blijft als enige verantwoordelijk en aansprakelijk voor de inhoud van zijn/haar bericht(en).
  • Bij inzending hanteert Schrijverspunt de actuele privacyregels. Onze privacyverklaring is onderaan op elke pagina te vinden.
  • We publiceren een inzending in principe een jaar lang op onze website. Voor plusleden is die periode langer.
  • Door het insturen van je schrijfactiviteit stem je in met deze voorwaarden.

   

De juiste diagnose

Publicatie op : 24-08-2021

"Ik ontvang graag feedback"

Als een auteur geen behoefte heeft aan feedback verschijnt er geen mogelijkheid voor reacties.

De juiste diagnose

175 Hits.

De jongeman tegenover hem zit te wiebelen in zijn stoel.
‘Probeert u zich nou eens te ontspannen en vertelt u rustig wat het probleem is.’
‘Ik lijd aan waanideeën; ik denk dat iedere vrouw mij niet aantrekkelijk vindt.’

Gluut Posthuis glimlacht. ‘Dat klopt. U bent ook erg onaantrekkelijk.’
De jongeman slikt even.

Alleen Plusleden kunnen een eigen artikel aanpassen na publicatie. KLIK HIER om alle voordelen van een pluslidmaatschap te bekijken.

Ook jouw mening is hier welkom!

Reacties:

25.08.21
Feedback:
Beste Pinky

Je had beter over de suikerige romantische liefde geschreven; dan was je plagiaat niet onderkend.
Troost: je bijdrage gaat nooit onopgemerkt voorbij!
Dubbele troost: Vergilius en James Joyce plagieerden Homeros.
 • Waardering
  80%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
 • Pinky Fitzgerald 25.08.21
  Kijk, daar hebben we wat aan. Interessante feitjes voor de lezers. Ik denk dat ik mijn naam maar in Pinky Plagiaat ga veranderen, want men begrijpt duidelijk niet het een en ander.
  Take care Eric

25.08.21
Feedback:
Als buitenstaander ontgaat me waarschijnlijk enige intrige, maar is dit persiflage of plagiaat met een knipoog? Ik weet niet goed wat ik hiermee moet.
 • Waardering
  40%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
25.08.21
Feedback:
Plagiaat van het zuiverste allooi. Hoe is dat in godsnaam mogelijk?
 • Waardering
  20%
Show more
2 van de 2 lezers vond deze review nuttig
 • Pinky Fitzgerald 25.08.21
  Als ik uw commentaar lees, zie ik een marktplein voor mij. Pinky hangt aan de schandpaal en de eerste tomaat komt van broeder Lieven wiens voornaam nu toch iets anders doet vermoeden.

Meer van deze auteur:

Titel:Hits:Waardering:Link:
55 woordenverhaal
Meneer Villerius
553
Lezen?
55 woordenverhaal
Inky Pinky
459
Lezen?
OWD
408
Lezen?
55 woordenverhaal
Porno
339
Lezen?
55 woordenverhaal
De balkon nudist
329
Lezen?