55 woordenverhaal

SCHRIJFACTIVITEIT: VERHAAL IN 55 WOORDEN

“In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”. Dus een echt, afgerond prozaverhaal, met een begin, een midden en het liefst een verrassend eind en met één of meerdere personages , moet in exact 55 woorden, inclusief de titel, worden verteld. 

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Compromis

Publicatie: | Herscho Duds

Hij wilde trouwen, zij niet. Zij was gelovig, hij niet. Hij: “Hoe kun je in deze tijd van ellende nog geloven?” Zij: “Dat is een rare vraag van iemand die zichzelf nooit in religie verdiept; jij kunt niet, niet geloven." "Zoals scheiden onmogelijk is wanneer je niet bent getrouwd.” De dominee vond samenwonen goed.

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
07.09.21
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Grappig stukje, Herscho
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Herscho Duds 07.09.21
    Dank je Louisa. Ik lag echt in een deuk toen ik je rijmdwang reactie las. Ik wou dat ik dat had bedacht (zoals je onderhand wel hebt opgemerkt rijm ik er lustig op los bij senryu’s en haiku’s…foei.)

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.