55 woordenverhaal

SCHRIJFACTIVITEIT: VERHAAL IN 55 WOORDEN

“In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”. Dus een echt, afgerond prozaverhaal, met een begin, een midden en het liefst een verrassend eind en met één of meerdere personages , moet in exact 55 woorden, inclusief de titel, worden verteld. 

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Bravo

Publicatie: | Eric Deprez

Draaien!! Draaien links, draaien rechts. Niets hielp. Rechts hief links niet op. Wat een postmodern gedoe! Drukken! Uitblazen. Dan kwam het. Nu! Drukken, mijnheer. Niet opgeven! Nog! Verdorie. Dat keukenwijf. Wat had ze me aangedaan. Nog eeens!
De gynaecologe boog zich over me heen. Gelukwensen, mijnheer. U bent bevallen van een potje oergezonde augurken!

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
22.03.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Waar ken ik dit van?! Dit verhaal doet me wel erg vee denken aan het winnende verhaal van de afgelopen 55 woorden Verhalenwedstrijd. Dat ging ook over een bevalling en augurken. Ik weet niet of het toeval is Eric, maar dat winnende verhaal was in ieder geval niet van jou. Aangezien ik niet in dit soort toeval geloof vind ik het jammer dat een verhaal van iemand anders verbouwd wordt tot een “eigen” versie.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
22.03.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Ik vind de inhoud wat gezocht.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.