Voor schrijvers, door schrijvers

55 woordenverhaal

Waarom een verhaal in 55 woorden? Omdat de vorm ons dwingt te schrappen tot de essentie van wat we willen zeggen. “In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”, of anders gezegd, in weer een andere taal: “Less Is More.”
Alleen fictie. Dus een echt, afgerond prozaverhaal, met een begin, een midden en het liefst een verrassend eind en met één of meerdere personages , moet in 55 woorden worden verteld.
Aantal gepubliceerde inzendingen: 566
Klik op de profielnaam of -afbeelding van de schrijver voor meer informatie en een overzicht van zijn/haar schrijfactiviteiten.

Bizarre tijden

| Eelco Visser

Coronatijd. Hij slentert in zijn eentje door de stad. De zon verwarmt zijn rug. Zijn blik valt op de schaduw van zijn hoofd die schuin voor hem over de stoep meeloopt. Deze schaduw, niet in te halen, streelt hij met zijn rechterhand. Zonder afleiding door een ander, bedenkt hij de vreemdste dingen. Bizar. 

Dit artikel delen?

Graag je mening (waardering en/of commentaar) over deze inzending.
Schrijvers stellen je waardering en/of commentaar bij een artikel erg op prijs!

Je waardering voor een artikel

Hits: 83

3.335

(De gemiddelde waardering is 3.3 door 3 stem(-men)

Login of registreer (gratis) om een reactie te plaatsen

Misschien wil je de volgende inzending ook wel lezen...

Room with a landlord

Geschreven door Diane Thone. Geplaatst in Cursiefje.
Op reis naar Noorwegen, Trondheim en omstreken om juist te zijn. Op het laatste nippertje nog een kennis uitgenodigd om mee te gaan,kwestie van " gedeelde vreugd..bla bla.....
Actuele Top 3 van deze rubriek

Moffenhoer

12, mrt, 2020 Monique Cunnen

Anders wachten tot vanmiddag

20, mrt, 2020 Bennie Sieverink
 
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen door bezoekers. Door een waardering (1-5 sterren) te geven bepaal jij dus mede de continuïteit in publicatie van een inzending!