55 woordenverhaal

SCHRIJFACTIVITEIT: VERHAAL IN 55 WOORDEN

“In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”. Dus een echt, afgerond prozaverhaal, met een begin, een midden en het liefst een verrassend eind en met één of meerdere personages , moet in exact 55 woorden, inclusief de titel, worden verteld. 

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

(Bijna) clean - 2

Publicatie: | Ewald Hagedorn
Bastiaan is het spuugzat. Eerst die hondsbrutale Amsterdammer, Hagedorn, die z’n verslavingsproblematiek ongevraagd openbaar maakt. Vervolgens doet ene Tanesy, een dwaas uit België, er nog een onsmakelijk schepje bovenop.
Neuspeuteren oké, dat valt inderdaad niet te ontkennen. Maar tenenkaas? Hoezo tenenkaas? Bastiaan zou weleens tussen de tenen van die Tanesy zelf willen kijken!

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
19.08.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Leuke reactie!
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
19.08.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Akkoord, zolang hij niet tussen mijn twee middelste tenen kijkt.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.