55 woordenverhaal

SCHRIJFACTIVITEIT: VERHAAL IN 55 WOORDEN

“In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”. Dus een echt, afgerond prozaverhaal, met een begin, een midden en het liefst een verrassend eind en met één of meerdere personages , moet in exact 55 woorden, inclusief de titel, worden verteld. 

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Bestelezertje 8

Publicatie: | Hans Van Battel

Beste lezer,

Door het grote succes van onze website zien we ons -wegens tekort aan dataruimte- genoodzaakt om uw publicatietijd te beperken. Deze tijd kan iedereen zelf bepalen d.m.v. het juiste aantal sterretjes op te geven: 

# sterretjes                 # weken

      0                                  0

      1                                   1 

      2                                  2 

      3                                  3 

      4                                  4 

      5                            Onbeperkt

Groeten,
Uw webmaster

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
12.08.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Vreemde respectloze titel en matig verhaal.
Show more
1 van de 1 lezers vond deze review nuttig
 • Hans Van Battel 13.08.22
  Bedankt voor je commentaar Els!
  Het verhaal blinkt inderdaad uit in matigheid. Het is dan ook bedoeld als een spotschrift waarin gans het sterrensysteem op de korrel wordt genomen. Helaas (?) worden spotschriften slechts in een zeer beperkte kring gesmaakt. Daarenboven blijk ik er nogal wat mensen mee op de tenen te trappen, dus ga ik ermee stoppen.
  Maar ik snap je commentaar niet goed over de titel. Wellicht heb je niet gezien dat dit m'n 8ste stukje is dat begint met 'Beste lezer'. Ik noem ze dus 'Bestelezertjes'.
08.08.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Weet je wel dat je jezelf geen sterren mag geven en wat dat dan volgens de tabel betekent? Als er niemand anders meer reageert heb ik binnenkort de Schrijverspunt website voor mezelf alleen. Gezellig! Probleem van het succes is daarmee ook opgelost 😃
Show more
1 van de 1 lezers vond deze review nuttig
 • Hans Van Battel 09.08.22
  We waarderen ten zeerste uw terechtwijzing. De tabel bevat inderdaad een fout. Om te vermijden dat u een eenzaam bestaan zou lijden binnen schrijversland, hebben we het systeem van tijdslimieten stop gezet. Helaas kunnen we de door u reeds toegekende beperking niet meer terugdraaien.
  U hebt echter nog 3 weken de tijd om mee te dingen aan onze sterretjesloterij (zie Bestelezertje 9).
  Veel succes in uw verdere carrière!

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.