55 woordenverhaal

SCHRIJFACTIVITEIT: VERHAAL IN 55 WOORDEN

“In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”. Dus een echt, afgerond prozaverhaal, met een begin, een midden en het liefst een verrassend eind en met één of meerdere personages , moet in exact 55 woorden, inclusief de titel, worden verteld. 

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Bestelezertje 7

Publicatie: | Hans Van Battel

Beste lezer,

Afgaande op de gemiddelde scoretoewijzingen hebben onze sponsors geconstateerd dat de kwaliteit van de publicaties te wensen overlaat. Om de sluiting van onze geliefde website te vermijden, verzoeken wij u vriendelijk doch dringend om het aantal sterretjes bij de beoordeling drastisch op te voeren. 

U kan alvast hier beginnen.

Vriendelijke groeten,

De redactie

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
07.08.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Wel aardig bedacht, Hans, maar net niet voldoende voor 5 sterren. Wel voor 4,5. Maar ja, die worden niet gegeven. Wat nu? Nou, vooruit dan, voor deze ene keer zak ik het afronden naar 5. Aardig toch?
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.