We nodigen je graag uit om je mening te geven over deze publicatie. Dat is mogelijk door een commentaar van jou toe te voegen en/of door een waardering te geven. Klik hieronder s.v.p. op het gewenste item!

 • Jouw commentaar toevoegen? Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Dat is mogelijk in de tekstbalk

  Voeg hier je commentaar toe...
  You are a guest ( Sign Up ? )
  or post as a guest
  Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

  Wees de eerste om commentaar te geven.

  05.08.22
  Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
  Waarde heer Van Battel,

  Als goede buur en bevriend staatshoofd strekt het mij tot eer te reageren op uw ontroerende stukje.
  Mijn telefoon heb ik al lang geleden weggedaan, anders belt mijn moeder mij de hele dag.
  Zoals uw wellicht bekend is ben ik gehuwd met een Argentijnse schone die zich koningin Máxima mag noemen. Mijn bankrekeningnummer zou ik oprecht niet weten; mijn lieve echtgenote doet onze financiën. Tja, mijn gewicht en BMI, nogal persoonlijk, maar een vriendelijke Vlaming als u kan ik moeilijk iets weigeren. Ik schommel zo rond de 88 kg en heb een BMI van bijna 24. Te hoog, daar ben ik mij van bewust, maar eens een Bourgondiër, altijd een Bourgondiër.
  Tot slot mijn motivatie: mijn waarde Van Battel, doorgaans vind ik al uw werk om te janken zo mooi. Mijn vrouw is meer gecharmeerd van ene Hagedorn, een charlatan uit Amsterdam. Soms doet zij het werkelijk in haar broek van het lachen, maar dat vertel ik u in alle vertrouwen.

  Met vriendelijke en koninklijke groet,

  Willem-Alexander Claus George Ferdinand, koning der Nederlanden, Prins van Oranje-Nassau, jonkheer van Amsberg

  Adres: Paleis Noordeinde
  Noordeinde 68
  2514 GL Den Haag

  PS mijn persoonlijk secretaris kunt u bereiken onder telefoonnummer 3170 3624701
  Show more
  2 van de 2 lezers vond deze review nuttig
  • Hans Van Battel 05.08.22
   Ik zwijg als het graf! Groeten aan je vrouw! (Misschien lijkt een zekere Helena Matthijssen je iets? Een schone uit Herentals die reikhalzend over haar kloostermuren kijkt...)
  05.08.22
  Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
  Zuster Godelieve, klooster Herentals, 014 123 456, non, geen, 15,7, 46kg. Commentaar is verboden door onze orderegels.
  Show more
  2 van de 2 lezers vond deze review nuttig
  • Hans Van Battel 05.08.22
   Een magerzuchtig nonnetje zonder bankrekening??? Ik raad je aan om contact op te nemen met een zekere Ewald Hagedorn, een Bourgondisch dikkertje, die ongetwijfeld met veel gevoel voor humor je armetierig kloosterleventje zal opfleuren.
  Je kunt ook een waardering geven voor deze publicatie!
 • Graag jouw waardering voor de kwaliteit van deze inzending: 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.
  Schrijf een commentaar
  PLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVE
   
  Je kunt ook een commentaar toevoegen voor deze publicatie!
 • Toelichting

  Op Schrijverspunt kun je in principe bij elke publicatie, d.m.v. een commentaar en/of een waardering, je mening geven. Alleen als een auteur feedback niet op prijs stelt is de mogelijkheid niet zichtbaar. De praktijk heeft geleerd dat de meeste auteurs feedback op prijs stellen. We nodigen je dan ook graag uit om je mening te geven over een publicatie. Dat is op twee manieren mogelijk:

  Commentaar

  Je kunt jouw commentaar geven op een publicatie of reageren op een ander commentaar of reactie.
  • Je kunt jouw commentaar toevoegen in de tekstbalk (Voeg hier je commentaar toe...) van het blok commentaar. Je commentaar is dan direct zichtbaar. Bij je commentaar kun je b.v. ook een emoji toevoegen.
  • Wil je een reactie toevoegen bij een ander commentaar of reactie? Klik dan bij het betreffende commentaar op 'Reageer'. ook dan verschijnt er een mogelijkheid om je tekst toe te voegen.
  • Elk commentaar is welkom. Dus geef gerust aan als je de publicatie met plezier hebt gelezen, maar ook opmerkingen over de stijl en het taalgebruik van de publicatie worden op prijs gesteld. Een mooie manier voor auteurs om eigen schrijfwerk te verbeteren.
  Commentaren of reacties lezen.
  • Bij elke publicatie kun je de commentaren of reacties lezen. Op de homepagina is daarnaast ook nog eens een overzicht van de actuele commentaren/reacties te vinden.
  • Wil je een bericht ontvangen van nieuwe commentaren/reacties dan kun je dat bovenin het blok Commentaar aangeven bij 'Ontvang een bericht bij nieuwe commentaren' of als je zelf een commentaar of reactie geeft.
  • Wil je alleen de commentaren zien bij een publicatie en geen reacties daarop? Klik dan bovenin het blok Commentaar op 'Inklappen alles'.
  Voorwaarden:
  Schrijvers en dus ook wij stellen een commentaar bij een publicatie erg op prijs. We proberen daarbij de mogelijkheid op Schrijverspunt om feedback te geven liefst zonder regels te laten. Dat vraagt alleen soms wat tolerantie en misschien wat invoelingsvermogen voor de ander. Samengevat respecteer elkaar.
  Is een commentaar of reactie volgens jou ongepast? Door met je muis over het commentaar of de reactie te gaan verschijnt er rechts een vlaggetje. Klik daar op om dit te melden bij websitebeheer.

  Waardering:

  Je kunt  commentaar geven op een publicatie, maar het is ook mogelijk om een waardering in cijfers te geven. Bij een waardering gaat om een beoordeling door jou van de kwaliteit van de publicatie. Je kunt kiezen uit 5 mogelijkheden om op te stemmen. 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.  De waardering is anoniem.
Hits: 462
Lekkerboek voor betaalbaar leesplezier
Tweedehands boeken
Nu opruiming!

Angelo Damkat: Louis Gouverneurs Verzamelde Vervoeringen - Germania Felix

- Klik hier!-

Meer publicaties lezen of zelf meedoen aan een schrijfactiviteit?

Klik op een van de mogelijkheden.