55 woordenverhaal

SCHRIJFACTIVITEIT: VERHAAL IN 55 WOORDEN

“In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”. Dus een echt, afgerond prozaverhaal, met een begin, een midden en het liefst een verrassend eind en met één of meerdere personages , moet in exact 55 woorden, inclusief de titel, worden verteld. 

Klik voor meer schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

BEDRIEGLIJK

Publicatie: | W.J. (Hans) Villerius
De volksmenner betrad het podium en nam een heldhaftige pose aan: rechtervuist geheven, linkerbeen vooruit.
 
Aanzwellend gejuich van het welwillende publiek.
 
Hij herademde. Niemand had opgemerkt, hoe hij de trillende vingers van zijn linkerhand achter zijn rug kruiste. Sterker nog: men besefte evenmin, dat hij met zijn rechterbeen alvast een stap naar achteren deed.

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker (lid zijn is niet noodzakelijk) kan een reactie geven! Schrijvers stellen vooral je tips en opmerkingen op prijs.
07.06.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
grappig verhaal zeg hans ik bedoel ik geef je vijf sterren! Ik moet veel aan je denken! Je zegt dat je me volgt sinds het lek maar ik zie je nooit voorbijkomen! Groetjes van Ingrid
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • W.J. (Hans) Villerius 07.06.22
    Je ziet het: HIER BEN IK DAN! (Maar meestal volg ik je als een stille schaduw.) Wat bedoel je toch met 'vijf sterren'? Dag, Hans

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.