55 woordenverhaal

SCHRIJFACTIVITEIT: VERHAAL IN 55 WOORDEN

“In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”. Dus een echt, afgerond prozaverhaal, met een begin, een midden en het liefst een verrassend eind en met één of meerdere personages , moet in exact 55 woorden, inclusief de titel, worden verteld. 

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

  • DEZE INZENDING:
  • Waardering
  • Hits
    439

Arbeidsvreugde

Publicatie: | Marc Van Damme
Elke avond, alvorens na het werk terug naar huis te gaan, bracht Jan een bezoek aan het toilet en telde hij zijn kloten. Bij de vaststelling dat hij er nog steeds twee bezat, mompelde hij tot zichzelf: "Vreemd, ik was er welhaast van overtuigd dat ze er mij vandaag één hadden afgetrokken. Minstens één."

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
08.12.21
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
07.12.21
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Eens weer wat anders. Mooi verhaaltje. Nu is het wel zo dat als zoiets onder zulke omstandigheden gebeurt, dan kunnen ze weer aangroeien. Geruststellend toch?
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.