55 woordenverhaal

SCHRIJFACTIVITEIT: VERHAAL IN 55 WOORDEN

“In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”. Dus een echt, afgerond prozaverhaal, met een begin, een midden en het liefst een verrassend eind en met één of meerdere personages , moet in exact 55 woorden, inclusief de titel, worden verteld. 

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Anja - 7

Publicatie: | Ewald Hagedorn
Al dertig jaar vaste prik: woensdagavond stamppot andijvie op tafel. Omdat echtgenoot Jos daar zó gek op is, maakt Anja altijd extra veel, zodat Jos de volgende dag bij de lunch nog een kliekje heeft. Heel soms, als ze ruzie hebben, moet Jos het een weekje zonder stellen. Zo bekleedt Anja duidelijk een machtspositie.

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
08.07.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
die Anja toch? Mist hij zijn andijvie, ik heb een ode aan mijn moeder geschreven die ik nooit zie! Wil je dat lezen of niet? Heel veel liefs van Ingrid
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Ewald Hagedorn 08.07.22
    Beste Ingrid, bij vrijwel iedere reactie van jou op een van mijn stukjes, vraag jij of ik ook bij jou wil komen kijken. Ik lees (bijna) alle inzendingen op deze site, maar reageer lang niet op alles en ik reageer alleen maar als alleen als ik daar zelf voor kies. Jouw verzoeken om bij jou te komen kijken komen erg dwingend over en ik vraag je vriendelijk daarmee te stoppen.

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.