55 woordenverhaal

SCHRIJFACTIVITEIT: VERHAAL IN 55 WOORDEN

“In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”. Dus een echt, afgerond prozaverhaal, met een begin, een midden en het liefst een verrassend eind en met één of meerdere personages , moet in exact 55 woorden, inclusief de titel, worden verteld. 

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Anja - 6

Publicatie: | Ewald Hagedorn

Jarenlang stemt Anja D66, ook nadat Hans van Mierlo, met wie zij als een verliefde puber heeft gedweept, is overleden. Bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen stelt zij zich als onafhankelijk kandidaat zelf verkiesbaar, met als motto ‘Kwetsbaar Strijdvaardig.’
Met zestien verkregen stemmen haalt zij de kiesdrempel net niet. Licht aangedaan verlaat zij direct de dorpspolitiek.

 

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
07.07.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
in politiek ben ik niet zo bedreven Ewald maar ik vind dat je het goed doet! Ik geef je vijf sterren en een dikke pluim! Ik blijf nog even kijken! Veel groetjes van Ingrid
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.