55 woordenverhaal

SCHRIJFACTIVITEIT: VERHAAL IN 55 WOORDEN

“In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”. Dus een echt, afgerond prozaverhaal, met een begin, een midden en het liefst een verrassend eind en met één of meerdere personages , moet in exact 55 woorden, inclusief de titel, worden verteld. 

Klik voor meer schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Anja - 2

Publicatie: | Ewald Hagedorn
Anja heeft de zwarte band jiujitsu; je moet geen ruzie met haar krijgen. Verder volgt ze een cursus volksdansen, leest zij iedere week een deeltje uit de Bouquetreeks en ze borduurt, kantklost, haakt, breit, rijgt en kleit. Op Goede Vrijdag deelt Anja jaarlijks fleurig beschilderde eitjes in asielzoekerscentra uit: ‘Die mensen zijn zó dankbaar.’

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker (lid zijn is niet noodzakelijk) kan een reactie geven! Schrijvers stellen vooral je tips en opmerkingen op prijs.
02.07.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
ik vind het een goed verhaal en zeer sportief, erg graag gelezen en ik hoop dat je bij mij blijft kijken! Ik wil niet bedelen hoor maar ik vind je bijdrage zo leuk! Dank je wel! Veel liefs van Ingrid
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.